Diablo666 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Witam Mam Seagate'a 8Gb model ST38420A i po sprawdzeniu do Nortonem disk Doctorem zawsze naprawia - File Structure , Free Space ,File Allocation Table , Lost Clusters. Po formatowaniu to samo ale badów nie ma. Co to moze być ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 czy ktos wie co moze byc z nimn?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 jedna rzecz mi przychodzi do glowy dysk juz sie sypie i moze dlugo nie pozipiec. zrob moze tak, sciagnij sobie program do Low Format. Skasuj nim dysk z pod dos-a. zaloz od nowa partycje i sprawdz, tylko nagraj pierw jakies pliki aby troche pozapisywal i odczytywal. mysle ze zniknie ten problem. jesli nie to sam juz nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 raczej winna jest elektronika np walniety bufor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...