tasiek Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 chodzi mi o myszke mediatech MT1007 prezenyuje sie bardzo okazale, wyglad, ladowarka no i cena. ale najpierw jakichs opini bym potrzebowal a jakos nigoko nie spotkalem kto mial z nia styzcnosc. jakby ktos kto to cudactwo posiada napisal pare rzeczy bylbym wdzieczny. :) podobno ma bardzo slabe akumulatorki ale to nie problem ...... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Dołączam się do pytanka kolegi bo mnie również ta mysz interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Mój kumpel ma podobną myszke od Mediatecha tyle że starszy model o kolorze srebnym (tez ładowarka optyk RF) Jest beznadziejna ! czułości niema wogole kursor sam jeździ jak jak baterie są troche siadnięte. Do grania w CS-a to się wogóle nie nadaje. Jeśli moge ci coś doradzić to lepiej dołóż do Logitecha lub do Ms to się nie zawiedziesz. Pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 hmm w takim razie poprosze opinie kogos kto uzywa tej myszy bo znadania sa podzielone - widzialem juz pare pozytywnych opini .... a w cs milo jest powymiatac od czasu do zcasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Pozytywnych opini ? chyba na komputroniku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 no dokladnie <lol> ciekawe kto je tam wystawia ale na kupcow dziala ;) to ma to ktos czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Kolega miał opytczną bezprzewodową, nie powiem który model(nie pamiętam), ale jedno jest wiadome-niekupuj opytka i do tego bezprzewodowego z MediaTechu, jak już to A4 Tech lub coś lepszego. Minusy? Niedokładna(dziwne ruchy), baterie siadają co jakiś czas, ogólnie zero zadowolenia. I podstawa, przy kupnie sprzętu do komputera - nie patrz na wygląd, bo nie wszystko złoto co się świeci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 buuuu dzieki za rade - szkoda bo nic innego mi sie nie podoba a chcialbym wlasnie optyka bez kabla a logiteki ktore cenie (teraz mam mousemana duala) sa piekielnie drogie choc warte ceny no coz chyba poczekam jeszcze troche na jakies ciekawe oferty albo gdzies wyproboje tego mt1007 pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 buuuu dzieki za rade - szkoda bo nic innego mi sie nie podoba a chcialbym wlasnie optyka bez kabla a logiteki ktore cenie (teraz mam mousemana duala) sa piekielnie drogie choc warte ceny no coz chyba poczekam jeszcze troche na jakies ciekawe oferty albo gdzies wyproboje tego mt1007 pozdr kumpel ma kalwiaurke A4 razem z myszką optyczną (zestawik bezprzewodowy + ładowarka) - do Q3 i CS zupełnie toto się nie nadaje ... do tego czego on używa w pracy jest super (a on uzywa mychy do worda,excela i innych normalnych rzeczy) - w domu ma MS Optical desktop for bluetooth, ale jak chce pograć to myche daje na kabelku optyczną Wirelesowe mychy do grania raczej średnio się nadają (żeby nie napisać wcale) - jak chcesz grać, to tylko optyczna przewodowa (MS który jest wygodny lub jakiś logitech) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 To ja się też podepnę pod temat.Co sądzicie o myszy A4Tech RP-680??? Mogę ją mieć nówkę za 120zł.Jest to widzę podróbka Logitecha MX700 ale 3 razy tańsza!!!!!! Ma ktoś tą myszkę??Jakie wrażenia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 MT 1007 ponad 130 pln 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 mt1007 - doklanie 119 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...