Skocz do zawartości
plast

aiw 9800se

Rekomendowane odpowiedzi

witam :))

mam pyt. jak odpalic tv tuner na hercules aiw 9800se ??

podłączam antene i nic w oprogramowaniu dołączonym do karty jest prog. TV ale po jego odpaleniu moge jedynie ogladac obraz z wideo in(o ile cos tam podłącze), wszystkie opcje przejrzałem i nic nie znalazłem ??

pomocy ::)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie masz Direktx 9.0b - musisz sciagnac patcha i bedzie śmigać. DirectX9b-KB825116-x86-ENU.exe

Issued by Microsoft on 4th November [cheers oct13]:

"DirectX 9.0b was released on 7/23/03 to address the MIDI security issue identified in bulletin MS03-030. A small number of non-security fixes were also included in the release. One of these fixes caused several TV Tuner capture card/driver combinations using video formats other than NTSC (NTSC-J, PAL, SECAM) to no longer initialize correctly on Windows 2000, Windows XP, and Windows Server 2003. Symptoms include loss of capture functionality and potential inability to set/retain device capture settings. This hotfix, documented further in Knowledge Base article 825116, has been issued to correct the flaw."

www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&familyid=8dfd1b6d-e177-4a0e-91d0-b4310675b02b

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi