Jodlasty Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Mam takie cudo w komputerze i wszystko jest OK tylko po kilku minutach wentylator w tym zasilaczy rozkręca się do 1800-2000 obrotów na minutę, no i muszę przyznać, że wtedy do cichych nie należy Mam wodne chłodzenie i tylko tam pozostał mi się wiatrak Czy jak go ustawię na 1400obr/min bo przy takim ustawieniu jeszcze go nie słychać to może mu się coś stać. Może jeszcze przy 1400 obr/min poradzi sobie wiatrak z odprowadzeniem ciepła. Tak sobie kombinuję że jeżeli na CPU GPU i mostku połnocnym mam bloki wodne to już nie jest tak gorąco w obudowie i wiatrak w zasilaczu zasysa zimniejsze powietzre niż normalnie. Pytanie to kieruję do użytkowników Chieftec co taką przeróbkę już zrobili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yabolek Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 No nie stary.. bylo.. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 no nie.... rzeczywiście cos tam znalazłem sorry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...