Skocz do zawartości
pavełek

FX 5200 na R9600 n/p

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
  Cytat

ale chyba FX 5700 też można nieźle kręcić i bedzie szybki ? :twisted:

no, nie wiem.. ona ma DDR2.... a one sie parza jak nie wiem :wink: (AJDAHO ja nawet "niezle" podkrecil... ale to cieszka sztuka - chodzi o karte)

ja bym sie zalapal na jakiegos modowanego 9500 :lol: Ale to tylko moja propozyjca...

pamięci ddr2 mają tylko fx5700u i na nich są takie blachy które pełnią rolę radiatorów , na tę blachę można założyć wentylator i po kłopocie z grzaniem , oczywiście zmiana orginalnej pasty obowiązkowa , ja stosuje Ceramique

jeśli chodzi o radka9500 modowalnego to oczywiście o niebo lepsze rozwiązanie od zwykłego fx5700 nawet kosztem ewentualnych problemów z jakimiś grami (EWENTUALNYCH nie PEWNYCH), u nas (Trójmiasto) niedawno w esc były radki 9500 za 580zł z dodatkowymi potokami do odblokowania , super rozwiązanie jak ktos nie jest szejkiem ,te grafy niewiele ustępują fx5700u

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Kupie R9600Pro bo z ti 4200 bedzie trudno a mam do wyboru tylko jeden sklep gdzie oddaje stary sprzet po aktualnej cenie i dopłacam do nowego :wink:

Jakiej firmy ?
Jakiej se zażycze :wink: czyli wezme cos firmowego ale wydaje mi sie różnica miedzy tym fx'em a radkiem jest prawie żadna przed OC... może sie myle nie wiem :D ale Radek ma lepsze pamięci no i rdzeń spokojnie bedzie wysoko chodził 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...