manfred Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Cytat Kupie R9600Pro bo z ti 4200 bedzie trudno a mam do wyboru tylko jeden sklep gdzie oddaje stary sprzet po aktualnej cenie i dopłacam do nowego :wink:Jakiej firmy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Cytat Cytat ale chyba FX 5700 też można nieźle kręcić i bedzie szybki ? :twisted:no, nie wiem.. ona ma DDR2.... a one sie parza jak nie wiem :wink: (AJDAHO ja nawet "niezle" podkrecil... ale to cieszka sztuka - chodzi o karte) ja bym sie zalapal na jakiegos modowanego 9500 :lol: Ale to tylko moja propozyjca... pamięci ddr2 mają tylko fx5700u i na nich są takie blachy które pełnią rolę radiatorów , na tę blachę można założyć wentylator i po kłopocie z grzaniem , oczywiście zmiana orginalnej pasty obowiązkowa , ja stosuje Ceramique jeśli chodzi o radka9500 modowalnego to oczywiście o niebo lepsze rozwiązanie od zwykłego fx5700 nawet kosztem ewentualnych problemów z jakimiś grami (EWENTUALNYCH nie PEWNYCH), u nas (Trójmiasto) niedawno w esc były radki 9500 za 580zł z dodatkowymi potokami do odblokowania , super rozwiązanie jak ktos nie jest szejkiem ,te grafy niewiele ustępują fx5700u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Cytat Cytat Kupie R9600Pro bo z ti 4200 bedzie trudno a mam do wyboru tylko jeden sklep gdzie oddaje stary sprzet po aktualnej cenie i dopłacam do nowego :wink:Jakiej firmy ?Jakiej se zażycze :wink: czyli wezme cos firmowego ale wydaje mi sie różnica miedzy tym fx'em a radkiem jest prawie żadna przed OC... może sie myle nie wiem :D ale Radek ma lepsze pamięci no i rdzeń spokojnie bedzie wysoko chodził 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no to kupuj. :> i udanego o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...