viod Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 po co Maze4 (chodzi ci o konstrukcje albirynt?) skoro to wydajniejsze 8O No chyba ze ci chodzi o DD GPU . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Nie nie chodzi mi o budowe wewnętrzną... chodzi mi o sposób wyprowadzenia kroćców na bloku gpu: mają one wysokość wyprowadzenia jak w kontowych ale to zwykłe złączki porostu top jest tak podniesiony wysoko że zajmuje slot PCI ale za to złączki są przykręcane równolegle do karty dla mnie osobiście to rowiązanie jest idelane... bo ma koło gpu wysokie kondensatory i radiatory na pamięciach... a nie chce bloku z kątowymi złączkami da się coś takiego wprowadzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ja mam katowe i jest ok i wchodza pod nie te bycze miedziane revolteci i jest jeszcz 1-1,5cm miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 to nie chodzi o to że kontowe mi nie wejdą... poprostu mi sie takie rozwiązanie optycznie nie podoba ;)) rozwiązanie dla maze 4 gpu jest IMHO zdecydowanie ładniejsze i bardziej profesjonalnie wygląda... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...