wojs Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Czy ktoś ma linki do image'y płytek z grami pod CD32? Czy ktoś wie, gdzie można znaleźć gry pod whdload? Dla zainteresowanych Amigą CD32 podję link do niektórych gierek :) http://www.back2roots.org/CDs/Games/ Podzielcie się wrażeniami, jeśli ktoś używa Akiko, bądź WinUAE! Jak to u Was chodzi, jakie są problemy itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ja urzywam winuae dla gry SWOS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietkov Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ja też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Ja uzywam Amig do grania w gierki z amigi ;). Co do gierek wbrew pozorom, niektore mozna znalesc tam gdzie i swieze gierki pctowe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 http://amiga.supergamez.hu/EngIntroSet.html http://www.the-underdogs.org/ http://acdldp.emuunlim.com/ http://www.ifrance.com/ninjaw/cd32/download.html garsc linkow http://website.lineone.net/~terryjr/Bookmark.htm Uzywam winuae/winfellow, nie spotkalem jeszcze gry ktora by nie dzialala, takze wrazenia jak najbardziej pozytywne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 ja tutaj nic nie chce pisać ale jest coś takiego jak prawa autorskie ....... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 zauwaz ze na stronach ktore podalem nie zamieszczaja gier jesli producent/wydawca sobie tego nie zyczy .... pozatym do odpalenia ich potrzebny jest kickstart, ktory trzeba kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 no Ja tylko przypominam mały biedny rzuczek kicku też nie zapomnijcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moosix Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 a dokładnie Kickstart 3.1 (CD32) rev. 40.60 i CD32 Extended Rom rev 40.60 jeśli tak to proszę o kontakt na maila thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 zauwaz ze na stronach ktore podalem nie zamieszczaja gier jesli producent/wydawca sobie tego nie zyczy .... pozatym do odpalenia ich potrzebny jest kickstart, ktory trzeba kupic. Jesli masz w/w Amigi to nie musisz kupowac - to logiczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bird Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 mialby ktos moze udpstepnic Microcosm CD32 ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Zbyt cenna gra zeby ja udostepniac ;). Ale mam na sprzedaz/wymiane Fury of the Furries i 2x Superfrog, plytki ofkoz oryginalne. Pilnie poszukuje Worms i Pirates! GOLD oraz Lotus Trilogy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarQo Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 @ spavatch Zechcialbys sprzedac Super Froga? Bo brakuje mi do kolekcji :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasrz_3 :) Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 kto z was pamieta gre LEGION ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek[ES] Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Akiko Full - kto ma i da :-) . kontakt na maila misiek@telefonica.net Pliki potrzebne do wypalenia płytki bootowalnej dla CDTV / CD32 - jak ktoś chce to na maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 "] Pliki potrzebne do wypalenia płytki bootowalnej dla CDTV / CD32 - jak ktoś chce to na maila Takie pliki znajdziesz na kazdej bootowalnej plytce do CDTV i CD32 w różnych wersjach w zaleznosci od komputera. Oczywiscie plytki dla CDTV "pojdę" rowniez w CD32, ale nigdy odwrotnie. Aby zrobic taką bootowalną plytkę nalezy skorzystac z programów do wypalanie plytek na Amigę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_ii Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Jesli masz legalny klucz do whdload, zarejestruj sie na Spokyz Links, tam znajdziesz tysiace gier pod whdload. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Odkurzam wątek gdyż... Poszukuję gry, konkretnie piłki kopanej ukochanej co się nazywała: Retee 2 (lub Lothar Matthaus lub European Championship lub Olympique Marseille lub cholera jeszcze wie jak). To była moja pierwsza najbardziej superowa piła na 16bitowca i z chęcią bym sobie odświeżył pamięć! Z góry dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 oh Legion sycil ! To byla fpyte wypasista gierka ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Legion polski od Gobi :>? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrKołakowski Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam. Szukam jakiegos dobrego emulatora Amigi CD 32. Pomoże ktoś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam. Szukam jakiegos dobrego emulatora Amigi CD 32. Pomoże ktoś??? 1306721[/snapback] Parę postów w topicu a i tak niektórym nie chce sie czytać! no to jeszcze raz - WINUAE - nie ma alternatywy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 @ spavatch Zechcialbys sprzedac Super Froga? Bo brakuje mi do kolekcji :] 992763[/snapback] Pewnie Cie dobije tym co teraz powiem :P Mam trzy Super Frogi, Dwa, Fury of the Furries, Lunar-C, Rise of the Robots i cala mase Oscar/Diggers, moze cos jeszcze, oczywscie wszystkie oryginalne, czesc nawet w okladkach, jednak w gre wchodzi tylko wymiana. Z poprzednich postow odpadly juz Wormsy i Pirates! GOLD bo udalo mi sie je jakims cudem zdobyc (odpowiednio eFUNZINe - 25 zl 8O i eBay - 21... funtow :zonk:). Tak wiec na liscie poszukiwanych pozostal Lotus Trilogy, do tego dorzucilbym Ultimate Body Blows i moze jeszcze Syndicate. To by bylo na tyle ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunday Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 siema! poszukuje Shadow of the Beast Trylogy Cd!podobno wyszła na amige cd32! ale nigdzie nieumiem tego znaleść to jest moja ulubiona seria z Amigowych gierek i plizka jak by ktoś znalazł to cudeńko POZDRO ALL OLDSCHOOLS FANS! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociann Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 No mam taki problem .Ściągnąłem sobie grę MICROCOSM i nie wiem jak skonfigurować do tej gry WINUE 0.9.92 .Próbowałem różności ale uzyskałem tylko możliwość obejrzenia intra ,przebycia krótkiej misji po intrze oraz przejścia przez tunel do pojazdu z wyborem misji .Po wyborze misji pojazd odjeżdża a na ekranie pojawia się symbol płyty i gra jest wczytywana a póżniej zawiech. Dodam że inne gry chodzą ok (no w niektórych wstawki filmowe trochę klatkują -BLACK VIPER ,ZOOL2) .A może ktoś ma craca do AKIKO1.6 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bird Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 No mam taki problem .Ściągnąłem sobie grę MICROCOSM i nie wiem jak skonfigurować do tej gry WINUE 0.9.92 .Próbowałem różności ale uzyskałem tylko możliwość obejrzenia intra ,przebycia krótkiej misji po intrze oraz przejścia przez tunel do pojazdu z wyborem misji .Po wyborze misji pojazd odjeżdża a na ekranie pojawia się symbol płyty i gra jest wczytywana a póżniej zawiech. Dodam że inne gry chodzą ok (no w niektórych wstawki filmowe trochę klatkują -BLACK VIPER ,ZOOL2) .A może ktoś ma craca do AKIKO1.6 ? 1366113[/snapback] Moge ci pomoc jesli nadal masz klopot, szukam gry superstardust cd32, mam tez cos na wymiane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastikman Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Mam takie pytanko. Uzywam WinUAE i chciałem sobie uruchomić gry z cd32 (obrazy łyt), niestety nie umiem tego skonfigurowac. Wyskakuje mi za kazda raza gdy gra sie uruchama takie cos: "please insert disk 1". Dysk w stacji jest wstawiony i do wirtualnego napędu też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastikman Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Tez chaciałem sie dowiedziec jak odpalic gry na winuae. Nie moge znalezc tam zadnego miejsca do umieszczenia plyty zamontowanej w wirtualnym napedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Tez chaciałem sie dowiedziec jak odpalic gry na winuae. Nie moge znalezc tam zadnego miejsca do umieszczenia plyty zamontowanej w wirtualnym napedzie.Widzicie, a wystarczy kupic sobie CD32 w dobrym stanie za 100-150 zl i wszystkie problemy znikna... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiz Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Jakiś czas temu na Allegro sprzedałem kilka płyt na CD32 (min. Pirates! Gold, Microcosm i Alien Breed Tower Assault). Została mi jeszcze jedna płytka Ultimate Body Blows na jednej płycie z Project-X. Oczywiście oryginał. Jakby ktoś chciał kupić to można coś zaproponowac na PW. Do dziś pomimo posiadania 2 dość mocnych PC mam Ami 040/40+CV64/3D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...