Niemiec Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 co sadzicie o tej pompie poza tym, ze jest mocna ;] ma pracowac jako niezatapialna w ukladzie z 3 blokami. zastanawiam sie nad nia bo mam mozliwosc bardzo tanio ja kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 jezeli bardzo tanio to bierz , jesli nie spełni twoich oczekiwan to sprzedasz moze z zyskiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 chyba tez tak zrobie bo moge ja miec w cenie mniejszej niz mj1000 :) BTW chce ktos mj1000 kupic ;] ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Kupuj, ale uwazaj Ona jest wielka... mam HX6520 i ledwie sie miesci w budzie :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 mozecie podac jakies linki do sklepu co to za pompa a moze w warszawie ja gdzies widzieliscie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Spider => napisz cos wiecej o swojej. wymiary widzialem, ze ma duze, ale u mnie w budzie jest akurat tylko grafa i sieciowka :) powiedz mi czy mozna w niej wymienic te krucce, bo standardowo sa 17,5mm a mam weze 10/12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 mnie tylko troche martwi te 50W :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 mnie tylko troche martwi te 50W :wink:i tak nie beda te waty szly w wode tylko w powietrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 no oby...i pozostaj jeszcze kwestia glosnosci,a z tym juz moze byc roznie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 o to wlasnie sie rozchodzi. ale cena 70pln nie jest duza i chyba zaryzykuje jak mi tylko Spider powie jak wyglada sprawa tych kruccow: czy sa one wymienne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 nio,jak juz zakladam wode na wszstko to chce sie pozbyc tych swiszczacych malych coolerkow,ale nie na rzecz terkotu pompki :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 mnie tylko troche martwi te 50W :wink:i tak nie beda te waty szly w wode tylko w powietrze...To nie jest tak pieknie ;-] chyba poza mj1000 swoja nie miales wiekszej niezatapialnej . Moja ma 27W i dopiero po kilku h jest ciepla czyli po podgrzaniu wody . (Uklad testowy poza sprzetem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 mozecie podac jakies linki do sklepu co to za pompa a moze w warszawie ja gdzies widzieliscie ? :evil: :evil: nie wazne <span style="color:red;">[ciach!]</span> wam w dupe to 3 temat co o cos sie pytam i nikt mi nie odpowiada i <span style="color:red;">[ciach!]</span>li sobie dalej sam znalazlem przez przypadek :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 mozecie podac jakies linki do sklepu co to za pompa a moze w warszawie ja gdzies widzieliscie ? :evil: :evil: nie wazne <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wam w [gluteus maximus] to 3 temat co o cos sie pytam i nikt mi nie odpowiada i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> sobie dalej sam znalazlem przez przypadek :evil: To sie tylko cieszyc ze szczescia i braku kultury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 mozecie podac jakies linki do sklepu co to za pompa a moze w warszawie ja gdzies widzieliscie ? :evil: :evil: nie wazne <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wam w [gluteus maximus] to 3 temat co o cos sie pytam i nikt mi nie odpowiada i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> sobie dalej sam znalazlem przez przypadek :evil: koles,nie rzycaj tak miesem bo osobiscie wyrzuce Cie z tego forum...troche kultury :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 _Vip_ a moze prosciej bylo odpowiedziec na mojego posta a nie olac sobie to co napisalem i dalej gadac no jak sie nei zdenerwowac jak to jest 3 temat kiedy zadaje jakies pytanie a ludzie jak by nie widzieli mojego posta i gadaja sobie dalej w tym temacie w najlepsze spoko pomocy mozna sie tu doprosic :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 a wiesz ze jest cos takiego jak www.google.pl :?: :evil: masz leniu - http://www.um-um.pl/shop/product_info.php?...roducts_id=1474 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 _Vip_ a ty wiesz co to czytanie ze zrozumieniem :?: napisalem wczesniej ze sam znalazlem przez przypadek to teraz tego linka sobie moze lepiej tego nie dokoncze znalazlem ale nie w google tylko w sklepie bo jak wpisywalem w google nazwe tej pompy "Hailea 6350" to znajdowalo mi tylko 1 linka http://www.bidho.com/portal/gate.html?name...me=News&page=25 i dlatego napisalem posta zeby ktos mi podal linka ale tu na pomoc nie mozna liczyc nei od wszystkich ale sa typki co by tylko banowaly chwalily sie co to ja nie jestem zamiast pomagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 pomaganie to nie znaczy odwalanie roboty za kogos :( sorx za OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 _Vip_ a ty wiesz co to czytanie ze zrozumieniem :?: napisalem wczesniej ze sam znalazlem przez przypadek to teraz tego linka sobie moze lepiej tego nie dokoncze znalazlem ale nie w google tylko w sklepie bo jak wpisywalem w google nazwe tej pompy "Hailea 6350" to znajdowalo mi tylko 1 linka http://www.bidho.com/portal/gate.html?name...me=News&page=25 i dlatego napisalem posta zeby ktos mi podal linka ale tu na pomoc nie mozna liczyc nei od wszystkich ale sa typki co by tylko banowaly chwalily sie co to ja nie jestem zamiast pomagac jestes smieszny :lol: mysle ze powinienes troszke wyluzowac.Rozumiem ze szukales namiarow na pompke,nikt ci ni odpisal,w miedzy czasi sam znalazles nastepnie napisales trzy posty (wywalilem dwa) gdzie rzucajac miesem oznajmiles ze wszyscy sa BE be niechca pomogac.Jak juz dalem ci linka to oznajmiles ze moge go sobie wsadzic itd.....tydzien wakacji,moze nauczysz sie czegos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...