seq-sonicr Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Witam Nie pamietam dokladnie czy to sie nazywa AMP ale chodzi mi o ten zawansowany system oszczedzania enerki w windowsie dzieki ktoremu np. komputer prz shut down sam sie wylacza i nie trza dusic na power button :) gdzie to mozna wlaczyc w win2k3 32-bit bo nie mam tej zakladki w Panelu sterowania >> Zarzadzanie energia [ Powr Options ] PS. HELP!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Z tego co pamiętam wyłączanie komputera przez "shutdown" możliwe jest na płytach ATX (u ciebie w podpisie - BX) i nie trzeba tego nigdzie włączać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a jednak wychodzi mi ten napisz "It's now safe to shut down computer" >> " Mozna teraz bezpiecznie wylaczyc komputer" Zeby tego nie bylo w automatycznie sie wylaczal w winXP mialem ta opcje w Power Optios a w win2K3 nie mam tego. PS. 440bx to nie atx czy xt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...