Neo_x Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Siemka... mianowicie.. mam fotke 160x120pix ... hccialbym ja powiekszyuc godzies do rozmiarow 640x480 :) i teraz tak... przeszukalem duzo stonek z jakimis tutorialami i innymi smieciami do photoshopa i paint shop pro.. ale nic konkretnego nie znalazlem... chodzi mi o to ze jak poweiksze fotke to sie "ciutke" ;) rozmazuje i juz nic nie widac :P moze wiecei co z tym zrobic?:) thx:) pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 S-Spline Pro - bardzo dobry i ciekawy program! Pozdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 dodaj, ze cholernie ciezko znalezc crack, ktory nie zablokuje ci mozliwosci pozniejszego crackowania w przypadku nieudanej proby :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Napisz moze do panow zajmujacych sie obsluga komputerow w FBI, CIA i innych tajnych jednostkach w amerykanskich filmach - oni to cuda robią ;] Nawet potrafią czasami obrócić postać na zdjęciu... W skrócie... nie da sie żeby sie nie rozmazało... wkońcu to 4x powiększenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 wystarczy zagadac z panami z np firmy IMPEL security, czy cus takigo...... oni tez fajne programy maja :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 kolegów byś sie spytał co?? a nie od razu na forum nowy topic zakładasz :wink: spróbuj photoshopem, jest tam opcja wielkość obrazka i zmieniasz wymiary, jakość jest bardzo dobra o ile ie przesadzasz ale np. ja zmieniałem tapetki 640/480 na 1024.. i jakość idealna więc spróbuj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 kolegów byś sie spytał co?? a nie od razu na forum nowy topic zakładasz :wink: spróbuj photoshopem, jest tam opcja wielkość obrazka i zmieniasz wymiary, jakość jest bardzo dobra o ile ie przesadzasz ale np. ja zmieniałem tapetki 640/480 na 1024.. i jakość idealna więc spróbuj :PIdealna to napewno nie, na jakosci wiele tracisz, no bo w koncu czyms program musi sam zapelnic te pixele. Wszystko zalezy od obrazka, jesli to jest tylko bialy kwadrat na czarnym tle, to pewnie jakos bedzie idealna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 najlepiej daj tutaj ten obrazek to zobaczymy co da sie zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 acd see :D i wlacz sobie Photo Enhancera czy jakos tak :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookfish Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Ile razy mam ci mowic, zebys mi przeslal to zdjecie ?? :D ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 kolegów byś sie spytał co?? a nie od razu na forum nowy topic zakładasz :wink: spróbuj photoshopem, jest tam opcja wielkość obrazka i zmieniasz wymiary, jakość jest bardzo dobra o ile ie przesadzasz ale np. ja zmieniałem tapetki 640/480 na 1024.. i jakość idealna więc spróbuj :PIdealna to napewno nie, na jakosci wiele tracisz, no bo w koncu czyms program musi sam zapelnic te pixele. Wszystko zalezy od obrazka, jesli to jest tylko bialy kwadrat na czarnym tle, to pewnie jakos bedzie idealna :) może i nie idealna, ale dosyć dobra, w końcu z jakiegoś powodu orginalny Photoschop kosztuje tych kilka tysięcy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ehh...photoshopem sie nie robi takich rzeczy.... po to sa programy sluzace do tego celu, zeby z nich korzystac.... imo zdjecie powiekszone photoshopem ssie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ehh...photoshopem sie nie robi takich rzeczy.... po to sa programy sluzace do tego celu, zeby z nich korzystac.... imo zdjecie powiekszone photoshopem ssie zaciekawiles mnie tym, rozumiem ze posiadasz ten program ? Chetnie porownalbym wyniki. edit: sciagnolem i porownalem... nie widze nic co przemawia na jego korzysc... w PS mozna zrobic to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a bawiles sie ustawieniami, czy wszystko na default???? bo sa tam rozne profile dla roznych obiektow, ustawienia manualne, oraz rozne algorytmy bo ja jendak widze roznice :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a bawiles sie ustawieniami, czy wszystko na default???? bo sa tam rozne profile dla roznych obiektow, ustawienia manualne, oraz rozne algorytmy bo ja jendak widze roznice :/ No jasne ze jest roznica, Photoshopem mozna cudenka zrobic, tylko ttrzeba sie w opcje zaglebic, ( wyostrzanie ) itypy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a bawiles sie ustawieniami, czy wszystko na default???? bo sa tam rozne profile dla roznych obiektow, ustawienia manualne, oraz rozne algorytmy bo ja jendak widze roznice :/ No jasne ze jest roznica, Photoshopem mozna cudenka zrobic, tylko ttrzeba sie w opcje zaglebic, ( wyostrzanie ) itypy Bruce'owi chodzilo o roznice na korzysc tego programiku. Bruce: podeslij jakas fotke w malym rozmiarze (500px) i powiekszona do 1000px tym programikiem a ja powieksze ja w photoshopie. OK ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...