Skocz do zawartości
eMTi3

komp w biurku lub lodówce

Rekomendowane odpowiedzi

witam co sądzicie o kompie w lodówce ?? czy to dobry pomysł i jakie trzeba by dac chłodzenie

2.chce skochowac kompa gdyz mam mało miejsca w pokoju(jestem z bratem) i chce do biurka tylko niewiem jak i co no i jak z chłodzniem niechce spalic go :) :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu fajnie rozwiazali problem chlodzenia :D with wc :Dhttp://moded-kompz.net/?name=Projects&id=12

ja myśle o lodówce ale chłodznie WC albo WIATRAKAMI :) ale przeciez nie bede trzymal lodówki w pokoju :P biurko jest dobrym pomysłem ale boje sie troche tego WC :/ wiem ze mozna jakos bez nagrzewnicy itp ale źle cos zrobie i bedzie PSSSSSSS i bum i po FRYTKACH :(. a wiatrak to wiatrach niektóre niesa az tak hałaśliwe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak sie boisz to nie bierz sie za to , proste. poza tym doksztalc sie troche to strach minie. a POZA TYM to jak nic nie spieprzysz to nic sie nie stanie ;))))))))

wc nie takie straszne... tez mialem troche stracha jak przyszedl TEN DZIEN ale jakos dalem rade ;)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak sie boisz to nie bierz sie za to , proste. poza tym doksztalc sie troche to strach minie. a POZA TYM to jak nic nie spieprzysz to nic sie nie stanie ;))))))))

wc nie takie straszne... tez mialem troche stracha jak przyszedl TEN DZIEN ale jakos dalem rade ;)))

wiesz wsumie az tak to sie nie boje tylko niechce czegos rozwalic :P a WC to woda jak sama nazwa mówi a zwarcia niechce zrobic bo wtedy po kompie z modowaniem pół biedy bo kupie nowa bude :P ale WC to nowego kompa :]:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego do wc uzywa sie wody DEMINERALIZOWANEJ . przewodzi prad ale znacznie mniej od zwyklej.

a co do kompa w biurku... wpisz w szukaj :szafkomp , ew. psozukaj postow Pawcia .

oki ogladam juz szfkopma Pawcia :) a teraz pytank o WC czy musze miec chłodznice ?? czy wystraczy pompka i zbiornik z woda "DEMINERALIZOWANEJ" oczywiscie węże i rózne inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły :) bo licze jakie koszty i ile musze wydac bo w obudowie midi tower tego nie zmieszcze :P wiec jedynie biurko-komp/szafko-komp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musiec nie musisz ale co to bedzie za wc jak bylejaki cooler za 50zl je przebije?

poza tym woda ci sie zagotuje jak nie bedziesz mial nic co pelni funkcje chlodnicy. to tylko kwestia czasu.

hmmm dobra pompka jaka musi byc ?? moze byc akwarystyczna pojemnik ile litrów ??i z czego zrobic blok wodny na Proca ???:) albo ile kosztuje kupna

P.S Chodzi oto zeby to było ciche :P a zrazem wmiare skuteczne :]i przy okazji taniee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhhh.......... poszukaj w dziale chlodzenie niekonwencjonalne. tam masz od zatrzesienia odpowiedzi na twoje pytania.

EOT

dobra :) to trza zaraz tam wejsc :) to zanczy ze szybko nie wyjde z tamtąd :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi