Michnik Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Używam sobie overneta, ale mam mały problemik. Wywala mi ciągle komunikat, żę mam firewalla i żeby testować na obecnośc firewalla. Niby wszystko wporządku bo używam Zona Alarma, ale mam ustawionego go tak żeby puszczał overneta. Zauważyłem , że przez to mam o wiele słabsze transfery o ile wogóle mam(o dziwo ode mnie ssają ostro). Używam windowsa 2000Pro SP4 i sie zastanawiam czy on nie ma czasem wbudowanego firewalla tak jak to jest z XP. Pomóżcie ! Update: Lub inaczej: Jak przepuścić porty odpowiadające za overnet czyli 4662 i 3348 przez Zone Alarma 4.5. Gdzie to się ustawia? Bo mam przepuszczonego niby overneta jako program(ma wszystko zaznaczone na allow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Pomóżcie PLEASE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 nie uzywam juz zone alarm ale pamietam ze byla gdzies tam opcja blokowania portow, musisz dokladnie poszukac (pamietam jedynie ze to bylo gdzies gleboko schowane) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 nie uzywam juz zone alarm ale pamietam ze byla gdzies tam opcja blokowania portow, musisz dokladnie poszukac (pamietam jedynie ze to bylo gdzies gleboko schowane) No właśnie w tym sęk, że juz sie tyle naszukałem i mam dość(nie znalazłem). Dlatego poszukuje kogoś kto mi to po prostu wskaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...