Kittek Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 .....Reasumujac - 9600 EX jest do DU.PY! :) Zgadzam się z tym w całej rozciągłości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 call fo duty ..... czy dziala ta gra na tych nowych catach ? na 4.2 zwiechy .... :( Działa bardzo dobrze. Na Omegach 4.2 były i u mnie zwiechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 kurde, wiec chyba juz moj windows siada ? :( ehhhhh, co za kupa ten microsoft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed hunter Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 może testował ktoś te stery pod 98se :?: , jedyne stabilne jakie u mnie chodzą to 3.2, które jakby nie patrzeć mają już rok, na nowszych ddhelp error, config: cel 1.7, 512 sdram, r9100 64mb 128bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Zainstalowalem dzis Catalyst'y 4.3 i do tego najnowszego RadClockera 2001 i kupa - stracily sie prawie wszystkie zakladki Catalystow (ustawienia D3D, OpenGL, Nakladka, Ekrany) :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Zainstalowalem dzis Catalyst'y 4.3 i do tego najnowszego RadClockera 2001 i kupa - stracily sie prawie wszystkie zakladki Catalystow (ustawienia D3D, OpenGL, Nakladka, Ekrany) :evil:u mnie tak samo :? chcialem sie wziac za tescik , a tu takie cos :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Zainstalowalem dzis Catalyst'y 4.3 i do tego najnowszego RadClockera 2001 i kupa - stracily sie prawie wszystkie zakladki Catalystow (ustawienia D3D, OpenGL, Nakladka, Ekrany) :evil:u mnie tak samo :? chcialem sie wziac za tescik , a tu takie cos :? Dziwne jak dla mnie...Nie ma to jak Omegi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Zainstalowalem dzis Catalyst'y 4.3 i do tego najnowszego RadClockera 2001 i kupa - stracily sie prawie wszystkie zakladki Catalystow (ustawienia D3D, OpenGL, Nakladka, Ekrany) :evil:u mnie tak samo :? chcialem sie wziac za tescik , a tu takie cos :? Dziwne jak dla mnie...Nie ma to jak Omegi :wink: tylko ciekawie kiedy te nowe omegi wyjda - bo to juz chyba z tydzien ich nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Nie ma jak RivaTuner :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Nie ma jak RivaTuner :D.i co ci da riva tuner jak nie ma najpotrzebniejszych zakladek ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A co to dla Ciebie najpotrzebniejsze zakładki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Wlasnie? : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Pewnie mozliwosc przestawienia Z-czegos tam w trybie 3-bitowego koloru w rozdzielczosci 843x124, zeby gra Super Mega Penetrator 163 wyrabiala 0,14 FPS wiecej,jesli sie ja uruchomi 13,5 s. po starcie Windowsa 95 OSR2 :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A zakladki ustawien D3D i Open GL (AA i Anizo), ustawienia klonowania, obroty o 90st, ustawienia koloru, kontrastu :?: - nie wiem jak wy, ale ja z nich korzystam i to b.czesto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 D3D i OGL są w Catach, obrót i kolor też, a reszta byc może jest, ale nie używam. Moim zdaniem wszystkie potrzebne opcje są juz w Catach i żadne tweakowanie nie jest tu potrzebne. Ja używam i używałem Rivatunera tylko do patchowania (SoftR9x00, SoftQuadro i AnisoBooster), podkręcania, ustawiania FW i SBA i odświeżania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 D3D i OGL są w Catach, obrót i kolor też, a reszta byc może jest, ale nie używam. Moim zdaniem wszystkie potrzebne opcje są juz w Catach i żadne tweakowanie nie jest tu potrzebne. Ja używam i używałem Rivatunera tylko do patchowania (SoftR9x00, SoftQuadro i AnisoBooster), podkręcania, ustawiania FW i SBA i odświeżania. LOL o czym ty do mnie mowisz? :lol: Przeciez napisane jest wyraznie ze po instalacji RadClockera znikaja zakladki :lol: Po kiego diabla mi jakis Rivatuner (dodatkowy syf w systemie) - chce tylko dodatkowa zakladke do krecenia a nie caly progs z niepotrzebnymi mi opcjami....A ze Radclocker nie dziala z Cat 4.3 to juz nie moja wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A ja wole stery, w ktorych grzebalo tylko ATi i dodatkowy program :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 SĄ juz OMEGII jak by co :) A co jest SZYBSZE DNA CZY OMEGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 obecnie mam dna stery i jestem zadowolony chociazby w grze far cry fpsy sie podniosly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 panowie czym zmieniacie odświerzanie w grach z open gl ? wiem że riva tunerem idzie ale nie wykrywa mi najnowszych sterów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 panowie czym zmieniacie odświerzanie w grach z open gl ? wiem że riva tunerem idzie ale nie wykrywa mi najnowszych sterów :(Multires dostarczany do Omeg super dziala zarowno w D3D jak i OpenGL - sam uzywam i polecam :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 panowie czym zmieniacie odświerzanie w grach z open gl ? wiem że riva tunerem idzie ale nie wykrywa mi najnowszych sterów :(Multires dostarczany do Omeg super dziala zarowno w D3D jak i OpenGL - sam uzywam i polecam :idea: u mnie to nie działa :( może jest jakiś sposób aby ten Multires dzialał, może go trza jakoś skonfigurować ? mam niby ustawione 85 HZ . a w gierkach nadal jest 60 HZ.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Sprobuj tak: Jesli masz, to zainstaluj stery do monitora z panelu sterowania Pozniej Wlasciwosci ekranu >>> zaawansowane >>> zakladka "ekrany >>> wybierz "monitor" >>> ustaw tam max rozdzielczosc twojego monitora i max odswiezanie Ja mam monitor Sony G-200, ustawione tam mam max rozdzielczosc 1600x1200 i odswiezanie 100Hz i wszystko smiga bez problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisis Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 A propos Catalyst`ow 4.3 i 4.2... Pod mojego Radka 9100 są niestety do bani. W przeciwieństwie do 4.1 gry łapią zwiechy po paru minutach grania (Painkiller demo, Prince Of Persia: Sands Of Time), a po odwieszce odpala sie VPU Recover. Gdy go wyłącze, komp zwisa na dobre i pozostaje mi tylko reset. Jak wrzuce na warsztat najnowsze Omegi i DNA (4.3) to wyciągne odpowiednie wnioski... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 new Catalyst 4.3(Drivers 7-992) non officiel (directx 9) Jak ktoś to potestuje, niech da znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...