mazz Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 moja konfiguracja obecnie to celeron 300 i abit bh6. w zwiazku z tym mam troche banalne pytanie(nie moglem znalesc odpowiedzi w necie), jaki najszybszy procek moglbym podpiac pod ta plyte glowna. w "cd projekcie" mam tylko taki wybor: Intel Celeron 1300 BOX Tualatin - 360.00 Intel Celeron 1400 BOX Tualatin - 430.00 Intel Celeron P4 1700MHz - 370.00 Intel Celeron P4 1800MHz - 500.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Na tej płycie po upgradzie Biosu, może pracować procesor (coppermine:Celek, p3) do prędkości 1,1GHz (100x 11). Tualatiny wymagają nowej płyty, albo specjalnej prejściówki (droga!). Celerony 1,7 (p4) to też inna konstrukcja - nowa płyta główna pod P4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Mam ta sama plyte potwierdzam to co powiedzial kolega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Acha! Przed ewentualnym upgradem BIOS'u Twojej płyty sprawdź jaką masz wersję tej BH6. Były dwie wersje rev. 1.0 i rev. 1.1 obie mają różne wersje BIOS'u! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazz Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 heh dzieki, ale w takim razie jednak jestem zmuszony zmienic plyte i procek oczywiscie... 1.1 ghz to jednak troche za malo :) ale dzieki, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 A nie słyszeliście że wystarczy połączyć nużki i celek tulipan chodzi normalnie na s370 :) przecież na sieci jest pełno schematów jak zrobić to 8O :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazz Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 A nie słyszeliście że wystarczy połączyć nużki i celek tulipan chodzi normalnie na s370 :) przecież na sieci jest pełno schematów jak zrobić to 8O :D hmmm to nie przypadkiem jakis zart :) ? moglbys podac jakies linki, zaoszczedzilbys mi klopotow :) z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 hmmm to nie przypadkiem jakis zart :) ? moglbys podac jakies linki, zaoszczedzilbys mi klopotow :) z gory dzieki nie ma prolemu, oto link http://www.overclockers.pl/artykuly/tualatin_mod/ sam sie przymierzam do tego.. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 A nie słyszeliście że wystarczy połączyć nużki i celek tulipan chodzi normalnie na s370 :) przecież na sieci jest pełno schematów jak zrobić to 8O :D hmmm to nie przypadkiem jakis zart :) ? moglbys podac jakies linki, zaoszczedzilbys mi klopotow :) z gory dzieki To nie jest zart. http://digilander.libero.it/grandecigno/Tua_BX_41.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...