TwiN Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Witam. Świeża porcja. Czołówka: Najaktywniejsi: Pozostała część: 1,2,3,4,5. Jutro postaram się zrobić update o wykresy. ;) Pozdrawiam! PS. Podziękowania dla Kubasik'a za chęć udostepnienia serwerka, na szęscie na lycosie juz wszystko działa. :) Obiecany Update: Dziesięciu najaktywniejszych na wykresie kołowym: Przyrost WU w pierwszej piętnastce: Pozdrowionka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 hehe jestem w tabeli najaktywniejsych może wygram film dvd :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 nareszcie notowania wyższe niż spider ale i tak mi jeden człowiek siadł co liczy koło 4 jednoski na dzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 mi sie tez ostalo w "najaktywniejszych" pomomo tego ze kiepsko bylo z liczeniem. ale wlasnie odebralem bartona i znowu wracam do gry :wink: (o film? jaki film?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 mi sie tez ostalo w "najaktywniejszych" pomomo tego ze kiepsko bylo z liczeniem. ale wlasnie odebralem bartona i znowu wracam do gry :wink: (o film? jaki film?) jak to jaki Terminator 3 wydanie 2 cd pl z lektorem lub xXxz vinem Dieselem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 i tak gregi to wezma i tak .. skoro Kris i Raptor zrezygnowali .. nie wiem po co ta podnieta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 przyrost 224WU, chyba nie jest tak źle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 i tak gregi to wezma i tak .. skoro Kris i Raptor zrezygnowali .. nie wiem po co ta podnieta przecież powiedziałem, że będzie losowanie z 10 osób najaktywniej liczących więc każdy ma szansę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 to zajeb.. czeba się <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> do roboty i może wygram :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 czyli nie mam szans... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 moj A[tlon] TEAM znakomicie :D a to dopiero poczatek jeszcze sie rozkrecimy :twisted: sam pobilem dzis swoj rekord - przeliczylem 7 WU 8) oby tak dalej Panowie huraaaaaaaaaa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ja też się rozkręcam wczoraj 30 WU :D :D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ja też się rozkręcam wczoraj 30 WU :D :D :twisted: Chyba już długo nie pouciekam i jeszcee ten A[tlon] Team. Oj będzie ciężko. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ja też właśnie nie wiem jak to będzie athlon team zaczyna liczyć dzisiaj od rana ( 7:30) policzylem 11 WU do rana powinno być z 20 lub więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 i tak gregi to wezma i tak .. skoro Kris i Raptor zrezygnowali .. nie wiem po co ta podnieta przecież powiedziałem, że będzie losowanie z 10 osób najaktywniej liczących więc każdy ma szansę aaaa :) to jzu zmienia postac rzeczy :> ale znajac moje szczescie to i tak nie dostane :> ale i tak bedziemy liczyc i to coraz wiecej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...