MARIOSKARPA Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Witam! Wie moze ktoś jak nagrywać spore sekwencje filmików ponad 60mb grając w cosik tam? thx za odpowiedzi ;) P.S. Pytanko poza konkursem, jest pełna wersja frapsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Nie wiem jak u ciebie ale ja podczas grania i nagrywania we Frapsie mam spory spadek wydajnosci...U mnie na ust 25fps z dzwiekiem replay z CMR4 zajmowal (nieskompresowany) ponad 1 GB. Jest pelna wersja fraps :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Ja mam demko i mogę tylko 15s nagrać :( czyli nawet całego draga niełapie! Można jakiś namiar na full prosić ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 www.fraps.com full wersja 1.9D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...