Skocz do zawartości
Danzig74

kontroler FDD w AN7 padl?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

mam problem z flopem na AN7

po wlaczeniu caly czas pali sie cholerna lampeczka na drivie

w systemie normalnie wykrywa stacje dystkietek ale za cholera nie mozna zmusic go do pracy

nawet nie mozna sie z niego bootowac

zmienialem tasme, naped i nic :(

czyzby kontroler mi padl ? :(

pozdr

ps

idem spac bom napruty i <span style="color:red;">[ciach!]</span>le glupoty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a po co ci tak wogole fdd?:) dzisiaj cdrw sie bawi bo fdd dyskiety sa do bani, jeden paproch i fruu (czyt. lewitujacy stan przedmiotu) :D

odlacz to szyderstwo a problemu na pewno nie bedziesz mial a poza tym najpierw na X sposobow probuj rozwiazac problem swoj by pozniej postowac lecz pomylki sie zdarzaja nie powiem....

ZAMKNAC TEMAT... temat zostal rozwiazany pewnie a jak nie to padl kontroler albo stacja...musio wtedy sprawdzic to osobnik ktory ma z tym problemik....

heja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a po co ci tak wogole fdd?:)  

odpowiem za kolege.

fdd jest potrzebny np po to, zeby zainstalowac sobie stery do sata przy instalacji windy na satowy dysk ;]

moj sposob na 99% pomoze :)

:plum:

ehhh te nowe standardy:) ja o tym urzadzeniu juz zapomnialem juz dosyc dawno ale jakos niezbyt moga se wbic do tego swojego lba zeby seialowe ata np instalowac ze cd:) bezpieczniej a i chyba taniej jak wykonanie flopowej dyskietki ale to sa tylko moje przemyslunki...wiec zrob jak Niemiec podpowiada a bedzie spox...:) koniec Topica!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...