yogi186 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Gdzie dostanę w naszym miastku coolery od Minta (konkretnie tego na Titanie M5TB). Bo cosik znalęźć nie mogę w sklepach komputerowych. Ostatnio w Komputroniku też nie mieli :(. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 jeżeli nie mieli w komputroniku to raczej słabo bo w znaku tez nie mają :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 jeżeli nie mieli w komputroniku to raczej słabo co ty wiesz o zabijaniu w komputronie prawie nigdy nic niemaja po plyte jezdzilem 3 razy i niemieli i dobrze bo chcialem Ecs'a a tak kupilem Msi Dres dlaczego niepolecisz pulsaru buhahaha tez tam bylem i nadal niewiedza co to jest COPPER SHIM ja polecil bym ci sprawdzenie w DGM'ie tam maja chociaz sprzetu troche niewiem jak z cenami ale jak szukalem kiedys kilku rzeczy tam znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Tego Minta mają napewno w sklepie Kombit na osiedlu Wichrowe Wzgórze. W tym sklepie udało mi się również zakupić Copper Shima za jedyne 4.50 zł. oczywiście nie orginalnego, ale wykonany jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Poszukałem na stronce Mint`a i teoretycznie W Actionie na Krzywoustego powinni mieć wszystkie ich produkty :). Sprawdzę w Poniedziałek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 u mnie czasem sa... albo przynajmniej ostatnio byly. ale po co ci to? cena taka sama raczej a titan lepiej wypolerowny i wogole materiay lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 tej rob_e a po ile masz ga-7vrxp jeśli masz 8) i co to za shop :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 w CK Znak mają Minty i Titany mają tego full bo dają do wszystkich montowanych u siebie zestawów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Gdzie dostanę w naszym miastku coolery od Minta (konkretnie tego na Titanie M5TB). Bo cosik znalęźć nie mogę w sklepach komputerowych. Ostatnio w Komputroniku też nie mieli :(. Z góry dzięki Cześć ja go widziałem w METRO na Ratajczaka za 45 zł. :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Gdzie dostanę w naszym miastku coolery od Minta (konkretnie tego na Titanie M5TB). Bo cosik znalęźć nie mogę w sklepach komputerowych. Ostatnio w Komputroniku też nie mieli :(. Z góry dzięki Cześć ja go widziałem w METRO na Ratajczaka za 45 zł. :P Pozdrawiam Nie chce nikogo obrazić, ale w Metro nigdy nic nie kupię!!!!!!!!!!!!!!!! Niedość, że ceny masakryczne to jeszcze się ciągle o coś plują ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ja ci tylko mówię ,że tam go widziałem a jeśli szukasz to czemu nie to tylko wentyl . Apropos teraz to ty się plujesz i czepisz :wink: Oczywiście są inne sklepy w Poznaniu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ja ci tylko mówię ,że tam go widziałem a jeśli szukasz to czemu nie to tylko wentyl . Apropos teraz to ty się plujesz i czepisz :wink: Oczywiście są inne sklepy w Poznaniu .... Heh ........... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBa Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ja ci tylko mówię ,że tam go widziałem a jeśli szukasz to czemu nie to tylko wentyl . Apropos teraz to ty się plujesz i czepisz :wink: Oczywiście są inne sklepy w Poznaniu .... Oczywiście ....... 8) że są inne sklepy w Poznaniu ..... choćby www.barwkomp.pl - na Mylnej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Tego Minta mają napewno w sklepie Kombit na osiedlu Wichrowe Wzgórze buhahahahaha nawet niewspominaj o tym sklepie bo tam sa sami idioci a ten dziadek powinien liscia dostac kiedys za te glupie teksty co puszcza kiedys mu powiem ze se moze nasko.... bo szukam czegos a on mi zaczyna gadac ze tu sie nieptrzy tylko kupuje ale glupie zarty ze do konkurencji (ich 2-gi sklepik 50m dalej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...