case Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 w koncu sie pokazalo :) Game Notes: ~~~~~~~~~~~ Desperate remnants of a chemical weapon-equipped terrorist group are on the move, and planning to retrigger their intended mission of global destabilization. The terrorists have moved their deadly operations to the Mediterranean region and it's your job, to lead Rainbow, the world's most elite counter-terror force, to neutralize the threat and safeguard the world order. Rainbow Six 3: Althena Sword is an exciting new Rainbow Six 3 add-on. Game Features: ~~~~~~~~~~~~~~ * A new single player campaign set in exotic Mediterranean locations. Command your team through a new single player campaign with 8 new missions in locales around the Mediterranean. * 5 new multiplayer maps and 3 new multiplayer modes (Adversarial Terrorist Hunt, Adversarial Scattered Hunt, and Capture the Enemy) * Seven additional real-world weapons from pistols to light machine guns for a total of 64 weapons. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Nie ma się czym podniecać, przecież to tylko dodatek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 mi sie gierka podobala i z przyjemnoscia popykam w nowe misje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 no chyba, że tak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 mi sie gierka podobala i z przyjemnoscia popykam w nowe misje :)No mi się też podobała i wyczekiwałem na dodatek. Ciekawe jakie nowe bronie dodali..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Ja też czekałem i jest się czym podniecać bo R6 to best FPP game w całym uniwersum :) case masz już ją? pewnie będziesz pierwszy to napisz co nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snail Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 a ma ktos spolszczenie textowe do raven shield(nie dodatek) lub wie skąd sciągnąć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Spolszenia jako takiego oficjalnego raczej nie ma, jest tylko polska wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...