aster Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Co sadzicie o nowym hymnie na Mayday 2004? Wedlug mnie jest on bardzo klimatyczny, ma to cos w sobie, cos czuje ze impreza z pod znaku Mayday w 2004 bedzie bardzo konkretna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 yyyy... a zkad mozna zassac? Moze jakis konkretny tytół? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 nom ;] mozesz zapodac linka @ qbass word sie klania ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Ehh nigdzie nie moge tego znaleść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ja rowniez bym prosil o link chetnie bym posluchal:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 oooo trzeba poszukac, w jakim klimacie tym razem? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Aster - podaj nazwe pliku dokladna,bez niczego ciezej szukac....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 01 members mayday team x treme original mix utz mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Czy to napewno legalne? Khm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Jak ktos chce linka do nowego hymnu to zapraszam na priv. "wielki" cenzor grasuje;] powrocili do korzeni. Srednio na jeza jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 mi sie podoba, generalnie to slucham troche innego rodzaju muzyki, ale ten utwor jest konkretny nazwa pliku taka jak podal piratez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 mam nadzieje ze tegoroczny mayday bedzie duzo lepszy niz poprzedni. Moze tym razem westbam nie przycpa i nie zapoci sie za konsoleta.... zobaczymy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Ktoś może jednak odopowie mi na pytanie co do legalności tego procederu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 sciagasz mp3 i po 24h kasujesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Aha. Czyli owoc rozumiem za regulamin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 podalem ogolna zasade dla mp3:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 A ja pytam o ten kawałek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 sciagasz mp3 i po 24h kasujesz....niestety musze cie zmartwic, to prawo jest wyssane z palca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Więc oficjalnie próbujecie piracić rozumiem. Przecież wiecie jakie są konsekwencje tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Więc oficjalnie próbujecie piracić rozumiem. Przecież wiecie jakie są konsekwencje tego.Ja nie, to oni:D Ja mam dysk promo tego utworu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ja ten wałek mam na vinylu w 3 wersjach i powiem, że jest konkretny - napewno lepszy niż Troopa of Tommorow. BTW: Wiecie, że logo Mayday 2004 było już w teledysku Westbama - Beatbox Rocker? Co do legalności tej mp3 - raczej nie jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 tprzecietny ten kawalek jest nie ma co sie zachwycac sciagnijcie sobie lepiej 1. VA - [Qlimax 6 Mixed by Deepack CD] Qlimax 6 Mixed by Deepack [4:52] to dopiero jest wyopas linka nie mam wiadome przyczyny :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 sfx: to jest zupelnie inny typ muzyki...zreszta mayday to mayday legenda poprostu. Moze byc kiepski ale to nadal jest mayday... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Czyli rozumiem, że piratez dostaje bana adekwatnie do swojego nicka jeśli szybko nie skasuje tego linka co podał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 przyjemny kawalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 OT: Paranoik, mogęż wiedzieć, dlaczegóż tak delikatnie, finezyjnie i aluzyjnie myziasz tego i owego owocem, czy to oznaka pvecznego nastroju czy raczej pieprzonnobabilońskiego i czy robisz to specjalnie, gołąb na kasety? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Zbieram po prostu wesołe stadko na owoce ;> Dziś ja funduję :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Hymn jest bardzo klimatyczny. Nie wiem dlaczego ale przypomina mi sie hymn Love Parade 2003: Love Rules. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ja ten wałek mam na vinylu ja tez mam i to promo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 szkoda, że tak szybko pokazał się ten wałek w necie w postaci mp3 , bo możnaby było zrobic furore puszczając kawałek, któy jeszcze nie jest dostępny na CD i mp3, a tak to lipa, ale jakoś się przeżyje :D (Nie ma bata hymn LovePArade dostane na whitelabel'u i to w dniu Mayday 2004 Dortmund :twisted: - ale jak znam życie zaraz po tym mayday'u zaś ktoś to wrzuci to w necie - rąbać na kawałki pie.... piratów!!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...