Skocz do zawartości
aster

Hymn Mayday 2004: members of mayday - team x-treme (konkret)

Rekomendowane odpowiedzi

mam nadzieje ze tegoroczny mayday bedzie duzo lepszy niz poprzedni. Moze tym razem westbam nie przycpa i nie zapoci sie za konsoleta.... zobaczymy:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ten wałek mam na vinylu w 3 wersjach i powiem, że jest konkretny - napewno lepszy niż Troopa of Tommorow.

BTW: Wiecie, że logo Mayday 2004 było już w teledysku Westbama - Beatbox Rocker?

Co do legalności tej mp3 - raczej nie jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tprzecietny ten kawalek jest nie ma co sie zachwycac sciagnijcie sobie lepiej

1. VA - [Qlimax 6 Mixed by Deepack CD] Qlimax 6 Mixed by Deepack [4:52]

to dopiero jest wyopas

linka nie mam wiadome przyczyny :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT: Paranoik, mogęż wiedzieć, dlaczegóż tak delikatnie, finezyjnie i aluzyjnie myziasz tego i owego owocem, czy to oznaka pvecznego nastroju czy raczej pieprzonnobabilońskiego i czy robisz to specjalnie, gołąb na kasety? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda, że tak szybko pokazał się ten wałek w necie w postaci mp3 , bo możnaby było zrobic furore puszczając kawałek, któy jeszcze nie jest dostępny na CD i mp3, a tak to lipa, ale jakoś się przeżyje :D

(Nie ma bata hymn LovePArade dostane na whitelabel'u i to w dniu Mayday 2004 Dortmund :twisted: - ale jak znam życie zaraz po tym mayday'u zaś ktoś to wrzuci to w necie - rąbać na kawałki pie.... piratów!!!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi