Rufio Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Mam pytanko, jest jakas roznica pomiedzy pamieciami na tych kartach? Pierwsza karta to GF4 Ti 4400 a druga GF4 Ti 4200. Chodzi mi konkretnie o to czy mozna kupic GF4 Ti 4200 z tymi lepszymi pamieciami. Druga sprawa to czy np. Radeon 8500 wydawany jest przez kogos z tymi lepszymi pamieciami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Chodzi Ci o roznice miedzy pamieciami BGA a normalnymi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 mozna wszystko zalezy od steppingow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 :arrow: wszystko zalezy od tego, na jakiego producenta kosci trafisz, jaki beda mialy czas dostepu itp. moze masz juz konkretnie wybrane dwa modele kart?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Chodzi o to ze jedne sa kwadratowe, (takie jak na nowym Matroxie) a inne takie prostokatne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Chodzi o to ze jedne sa kwadratowe, (takie jak na nowym Matroxie) a inne takie prostokatne. Najlepsze są ponoć okrągłe :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Chodzi o to ze jedne sa kwadratowe, (takie jak na nowym Matroxie) a inne takie prostokatne. Z tego co wiem to obudowa BGA zapewnia lepsze przewodnictwo sygnalow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...