siwmad Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Witam, od czego moze byc czujnik wykryl mi go speed fan jako TEMP: LM75 SMBUS $4E wskazuje 51C nie moge go wogle zlokalizowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=652...884e07d5b4cd4e6 Rece opadają.....po kiego wała...zakladasz dwa razy to samo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 przez przypadek juz skasowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Ja mam taki czujnik (na płycie asus tx97-e) i u mnie wskazuje on temp. procesora - musisz sprawdzić w opisie płyty bo on może wskazywać wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 W instrukcji nic nie jest napisane a na dodatek speed fan wykryl micos nowego lm 84 local tem 38C i remote temp 7C Jaju naprade nic niewiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...