mat_zab Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Witam mam Sagema X6 kupilem kabelek i mam problem bo za choler.. nie moge znalesc dobrego dzialajacego oprogramowania do zgrywania zdjec na kompa jesli ktos posiada juz sprawdzony i dobry program prosilbym strasznie :0 o linka do stronki z ktorej moge go sciagnac albo cos w tym stylu, i to nie jest tak ze nie szukalam znalazlem mnustwo programow ale kazdy mial cos skopane, slyszalem ze najlepszy jest My pictures and Sounds 7.04 ale on mi nie dziala nie wykrywa polaczenia miedzu kompem a telefonem a kabel jest napewno dobry bo inne programy go wykrywaja !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Tym programem to ja zgrywalem rozne rzeczy do X5m tylko ze przez irde, jak masz mozliwosc zwrotu kabelka to wymien go na irde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::Pit Bull::.. Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Zobacz tutaj masz jak przrobić kabelek żeby działał proawdłowo :) www.KlubiN.HrLeon.com/gsm.php3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...