yogi186 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Na moim procu. Podkręcić go o te 25 MHz, z obnizoną magistralą, czy kupić Titana M5TB i puścić na 550 (tyle że wtedy napięcie muszę podnieść do 2,7 V 8O przy standardowym 2,2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Na moim procu. Podkręcić go o te 25 MHz, z obnizoną magistralą, czy kupić Titana M5TB i puścić na 550 (tyle że wtedy napięcie muszę podnieść do 2,7 V 8O przy standardowym 2,2)Oba dzialania sa bezsensowne. obnizenie magistrali i zwiekszenie mnoznika najprawdopodobniej da efekt odwrotny od zamierzonego. Na wentylator szkoda pieniedzy - 50 MHz da znikomy przyrost predkosci a tak duza roznica napiec nie wrozyla by dlugiej pracy procesorowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 wyudajniejsha opcja z wieksha magistrala, ale czy warto? .............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 wierz co zmien procka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 wierz co zmien procka :) Wiesz co masz rację. Na wypłatę za wakacje - 10 Września kupię coś z Allegro. Wtedy wam podeśle jakieś linki, żebyście to osądzili :):). Myśle o jakimś durniu 600 - 700 z jakąś płytką dobrą. Podstawą mojego zakupu będdzie możliwość podkręcenia tego !!!!!!!!!. Tak np. 600@900 :). Jak będę miał sianko to napiszę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 To nie ma sensu! wychodzi na to samo :lol: wierz co zmien procka :) Wiesz co masz rację. Na wypłatę za wakacje - 10 Września kupię coś z Allegro. Wtedy wam podeśle jakieś linki, żebyście to osądzili :):). Myśle o jakimś durniu 600 - 700 z jakąś płytką dobrą. Podstawą mojego zakupu będdzie możliwość podkręcenia tego !!!!!!!!!. Tak np. 600@900 :). Jak będę miał sianko to napiszę :) Lepiej kup sobie 600 i podkręć ją do 1100 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Na moim procu. Podkręcić go o te 25 MHz, z obnizoną magistralą, czy kupić Titana M5TB i puścić na 550 (tyle że wtedy napięcie muszę podnieść do 2,7 V 8O przy standardowym 2,2)A nie możesz dać 5x112??? Przecież to będzie zdecydowanie najlepsze rozwiązanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Na moim procu. Podkręcić go o te 25 MHz, z obnizoną magistralą, czy kupić Titana M5TB i puścić na 550 (tyle że wtedy napięcie muszę podnieść do 2,7 V 8O przy standardowym 2,2)A nie możesz dać 5x112??? Przecież to będzie zdecydowanie najlepsze rozwiązanie... Płyta obsługuje niestety tylko 100 MHz na maxa:( więc raczej nie mogę :(. Chyba że ktoś wie cosik o tej płycie - żeby chodzxiła na 112 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Mozesz sprobowac jakims softem do podkrecania (CPUFSB, SoftFSB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Mozesz sprobowac jakims softem do podkrecania (CPUFSB, SoftFSB) Żaden z tych progzów nie obsługuje mojej płyty :(:(. Tak dla ciekawości wybrałem kolejny po moim model Shuttle`a i zrobiłe mage na 103 i komp od razu zwisł :? . Znacie jakiś soft który obsłuży moją płytę???????????????????????????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...