tomek666 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Czy taka konfiguracja jak w temacie jest możliwa? Procesor jest sprawny, a płyta nowa i sprzęt nie wstaje - wentylatory zaczynają chodzić ale po 3s się wyłacza tak więc do BIOS-u nawet nie doszedłem. BIOS był resetowany a inne komponenty (pamięc, grafika) sa sprawne. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo83 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Poszukaj coś w tym linku http://www2.abit.com.tw/abitweb/webjsp/tes...port/BH7/01.php sprawdz zgodność elementów. Jest taki figielek że niektóre płyty nie dziłają z tym jądrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek666 Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Może to się komuś przydać w praktyce. Sytuacja była nietypowa, wymieniłem płytę na inną i to samo. Postanowiłem zwrócić uwagę na coolerka i co się okazało: ano to że wiatrak (Silent Ball TC) regulowany jest temperaturowo i przy inicjalizacji kręcił się chwilkę a później odpuszczał przy zimnym radiatorze, a to się płycie nie spodobało i się wyłączała. Na gniazdo CPU FAN przeiąłem zatem wentylator z zasilacza a na AUX FAN rzeczony wcześniej i płyta dała znać o sobie... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...