Kczychoo Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 czy wie ktos moze jak zrobic skroty ktore beda zamykaly lub wprowadzaly komuter w stan hipebernacji?? Wiem ze cos takiego robi program Tweak XP ale skroty te odwoluja sie do pliku ktory jest zainstalowany z programem. Poza tym nie tam skrotu do funkcji SLEEP na ktorym najbardziej mi zalezy. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ja przypisalem funkcje hibernacji i sleep mode do dodatkowych klawiszy na klawiaturze :wink: poco zasmicac pulpit ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kczychoo Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 gdyby to bylo mozliwe zrobilbym to - klawiatura nie ma tych klawiszy i chcialbym je przypisac - tylko do tego potrzebny jest skrot o ktory wlasnie mi chodzi !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Do zamykania służy taki: %windir%System32shutdown.exe -s -t 01 Do hibernacji nie pamietam, ale jak znajdę to napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kczychoo Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 najbardziej chodzi mi o SLEEP !! jeszcze pytanie - co zrobic z tym poleceniem?? wrzucic w we wlasciosciach skrotu jako element docelowy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 http://support.microsoft.com/?kbid=317371 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=23644 Ale nie piszą nic o sleep. Tak, zrób normalny skrót, gdzie %windir%=katalog windowsa. I pytanie: dlczego w moim windowsie 2Kpro nie ma shutdown.exe? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 I pytanie: dlczego w moim windowsie 2Kpro nie ma shutdown.exe? :>Bo go dodali do systemu dopiero w XP. Działa po skopiowaniu z XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Ale dlaczego ten link http://support.microsoft.com/?kbid=317371 to opis użycia w win 2000? Looknij na tytuł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Shutdown.exe is available in the Microsoft Windows 2000 Resource Kit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...