Skocz do zawartości
Kaeres

Co zamiast Wapstera ?

Rekomendowane odpowiedzi

zgadza sie:( dotyczy do Samusnga i przynajmniej niektorych Noki (6610, 6100) za to swietnie dziala w SE i Sagemach...trzeba uwazac co sie kupuje wiele osob nie zwraca na to uwagi a czasem IRDA moze sie bardzo przydac....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez uzywam IRDA do mojego siemensa s55.

Sciagnalem z netu lacznie ok. 10000 (!) dzwonkow polifonicznych oraz jakies 700 gier kolorowych do mojego telefonu.

I wszystko za free!

Podalbym fajne linki ale to chyba niedozwolone na tym forum o ile pamietam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no cóż w takich zagrywkach to przoduje NOKIA i często w jej telefonach okazuje się że np. IRDA, BLUETOOTH, MMSy to niby są ale dziwnym trafem nie są w pełni kompatybilne z międzynarodowym standardem i potem są przykre niespodzianki że coś z czymś nie chce współpracować

zrobić sobie kabelek z portem IrDA do kompa np na układzie TFDS4500 - koszt 20-30 zł i masz gdzieś wszystkie te złodziejskie serwisy które chcą kasę za to że udostępniają nie swoją twórczość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez uzywam irdy, bo cny sa smiesznie wysokie. za irde zaplacilem 25pln i to juz powoduje cala zabawe ze skladaniem jej samemu nie oplacalna, no chyba, ze ktos lubi sie bawic ;]

co do gier, dzwonkow to jest tego od pluma a tapetki to robisz sobie samemu zmniejszajac rozmiar duzych tapet czy innych fotek ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi