Kaeres Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Jak widze ceny na Wapsterze to mnie odrzuca. Sa jakies alternatywy do pobierania swietnych logosow, tematow, dzwonkow takich jak na Wapsterze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ja proponuje nabyc kabel lub IRDA i miec wszystko za friko :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Jak to jest z tym IRDA ? Slyszalem, ze niektore telefony maja po prostu do bani i ze tylko z nazwy sa to porty podczerwieni ? Dziala to jakos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 irdy to dzialaja swietnje z PC, ale niektore telefony maja problem z polaczeniem z innymi telefonami za pomca irdy... Jest wiele ftp'ow z w/w rzeczami za free, tylko trzeba troche poszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 zgadza sie:( dotyczy do Samusnga i przynajmniej niektorych Noki (6610, 6100) za to swietnie dziala w SE i Sagemach...trzeba uwazac co sie kupuje wiele osob nie zwraca na to uwagi a czasem IRDA moze sie bardzo przydac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karqs Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Ja tez uzywam IRDA do mojego siemensa s55. Sciagnalem z netu lacznie ok. 10000 (!) dzwonkow polifonicznych oraz jakies 700 gier kolorowych do mojego telefonu. I wszystko za free! Podalbym fajne linki ale to chyba niedozwolone na tym forum o ile pamietam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 no cóż w takich zagrywkach to przoduje NOKIA i często w jej telefonach okazuje się że np. IRDA, BLUETOOTH, MMSy to niby są ale dziwnym trafem nie są w pełni kompatybilne z międzynarodowym standardem i potem są przykre niespodzianki że coś z czymś nie chce współpracować zrobić sobie kabelek z portem IrDA do kompa np na układzie TFDS4500 - koszt 20-30 zł i masz gdzieś wszystkie te złodziejskie serwisy które chcą kasę za to że udostępniają nie swoją twórczość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 tez uzywam irdy, bo cny sa smiesznie wysokie. za irde zaplacilem 25pln i to juz powoduje cala zabawe ze skladaniem jej samemu nie oplacalna, no chyba, ze ktos lubi sie bawic ;] co do gier, dzwonkow to jest tego od pluma a tapetki to robisz sobie samemu zmniejszajac rozmiar duzych tapet czy innych fotek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karqs Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Do siemensa s55 dodaja standardowo kabel Serial. Nie wiem jak do innych telefonow ale bardzo przydatna rzecz. Nie trzeba inwestowac w irde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Jak mozna sciagac cos z netu za pomoca irda w Samsungu C100 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...