Richard Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Mój dysk po dwóch tygodniach od kupna zaczął stukać podczas intensywnej pracy. Ten odgłos przypomina odgłos przy próbie odczytu nieczytelnego kompaktu przez czytnik, tylko jest trochę cichszy i trochę bardziej metaliczny. Czy powinienem zgłosić to do serwisu? Chodzi o dysk Seagate 120GB 7200.7 PATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Na pewno, to nie jest normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Dopóki masz tą mozliwość to zrób sobie kopie danych, bo niedługo takiej możliwości może niestety nie być. Mi to zrobił parę dni temu WD 120GB, też stukał, aż szybko padł, ale na szczęście miałem Ghosta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...