MadMat Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 nie moge odtworzyc na linuxie plików mp3 - klikam wlancza sie program do odtwarzania i nic nie moge zrobic muzyki nie slychac. Gdy gram sobie na emulatorze EpsxE Teken 3 okropnie sie zacina system widzi mojego radeona ale mimo wszystko gra jakby miala 5 fps'ów... co jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 no nikt nie wie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 czlowieku. nie nie napisales. jaki system, instalowales stery do radka?(jesli nie to nie pytaj tylko poszukaj - bylo juz kilka razy na tym forum) jesli chodzi o dzwiek - poszukaj, poczytaj - keyword: alsa pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 mam fedore i jestem z niej zadowolony gdy wchodze do "start here" w "system settings" jest ikona "Display" i w niej widzi moją karte i muj monitor - mam podane w dzile hardware monitor type: studio works ; video card: radeon 9500. Czyli wszystko sie zgadza podobnie w tych opciach "Soundcard Detection" normalnie tez jest podana moja karta dzwiekowa gdy kikam na test normalnie gra muzyka i jest ok ale juz np przy gg nie mam dzwinku podobnie przy odtwarrzanu mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 powiem tak: w windows tez masz stery microsoftu do wielu kart. ciekawe czemu wiele osob instaluje stery producenta karty... tak samo pewnie jest u ciebie, pewnie sa jakies stery do radeonow, ale to nie znaczy, ze jest wspomaganie sprzetowego wyswietlania grafiki opengl. sciagnij stery ze strony ati co do dzwieku, ustal czego uzywasz: alsa / oss, i zmien na to w konfiguracji xmms'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a jescze jedno ja jestem poczatkowym uzytkownikiem i nie bardzo wiem jak z tym dzwinkiem zrobic alsa / oss to program ?? a i gdzie jest xmms ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 maaaaaaaammmmmmmmooooooooooo!!!!!!!!! w takim razie musisz poczytac. duuuuuuuuuuuuuzzzzzzoooooooooooooo... alsa xmms to cos jak winamp, zakladam ze tym odtwarzasz mp3 pozatym przejzyj to co jest w przypietym topicu. dodatkowo google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a z tej stronki co podales co najlepiej sciagnąc drivery czy tools'y czy moze cos innego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 a tak propos http://ati.com/support/drivers/linux/radeo...=9&submit=GO%21 które sterowniki mam wybrac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 czlowieku czytaj. tam wyszystko jest napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...