marcinsz0 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ale mi chodzilo o model L30 :) ,jak sie sprawuje ,duze ma drgania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 zakupilem/dostalem wlasnie seltza l30 w discusie i powiem ze pompka rullez :D i jeszcze jedno powiem tyle te 150 w aqua to drogo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 zakupilem/dostalem wlasnie seltza l30 w discusie i powiem ze pompka rullez :D i jeszcze jedno powiem tyle te 150 w aqua to drogo...to ile zaplaciles?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 cos kolo 130 pln :D p.s. niestety nie ma juz l 30 na stanie, jak odbieralem to byly jeszcze l 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 ja kupilem ostatnią L30 za 132zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 ja kupilem ostatnią L30 za 132zł Gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 zobacz na jego post Wysłany: 29 Mar, 2004 10:53 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 wow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zamowilem Hydor Seltza L20 z colisa.com.pl w poniedzialek wieczorem, email od colisy dostalem we wtorek ranem zeby potwierdzic zamowienie. Wyslalem potwierdzajacy email na adres zwrotny czyli sklep@colisa.com.pl, w nastepnym dniu (sroda) dostalem zawiadomienie "failure delivery" ze moj mejl nie doszedl do colisy. Wiec tym razem wyslalem ten sam email potwierdzajacy do colisa@colisa.com.pl (taki adres jest na ich stronie). I dzisiaj w czwartek wieczorem znow dostalem failure delivery mejla. Mejl failure wyglada tak: Message from yahoo.com. Unable to deliver message to the following address(es). <colisa@colisa.com.pl>: Connected to 212.85.112.185 but sender was rejected. Remote host said: 454 <*****@yahoo.com>: Sender address rejected: Access denied I'm not going to try again; this message has been in the queue too long. --- Original message follows. bla bla bla potwierdzam - tutaj to co napisalem w mailu Teraz moje glowne pytanie - czy ktos juz zamawial z Colisy? Czy wszystko dobrze poszlo? Czy to tylko ja nie mam szczescia.. Jutro z ranem przedzownie tam. Pewnie odwolam cale zamowienie. Zna ktos moze jakis inny sklep skad moglbym zamowic Hydor Seltz L20 lub L30 w przystepnej cenie? (4max.pl jest L30 ale za drogi 169). hmm na discus.com.pl maja tylko Hydor L10 i L40 Ktos zna jakies sklepy? A moze powinienem jakas inna pompke zamowic, i ma ona podobne osiagi i cene (musi byc do uzytku na zewnatrz, poza rezerwuarem) Musieli z serwera yahoo dostawac kupe spamu, i zrobili wyjatek i mozesz sobie z yahoo wysylac. Znam podobna sytuacje z firma Net-team.net, Ci zablokowali serwery tlen.pl, wiec jak ma sie konto na o2, to nie napiszesz do nich nic :D Tak tez jest w twoim przypadku. NA 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...