Gość michals87 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Mam zamiar zmienic kompa (nareszcie) w przyszłym tygodniu.Nie znam sie za bardzo na tym ale kumpel polecił mi swoja konfiguracje:ama 2500+barton,asus a7n8x deluxe//abit nf7s,radeon9800 (hercules?),512ddr333,hdd western 120gb,zasilacz 300w MODECOM z obudową!u niego wszystko chodzi stabilnie nawet na podkreconym procku!Czy musze zmienic tez zasilacz na silniejszy?Jak cos to na jaki? Mogą być słabsze wyniki w grach przez zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Slabsze nie beda:) ale zasilke lepiej zmien.. bo moga byc problemy:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Jaki polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47796 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Chieftec 360 W Dual Fan. DUAL FAN! :P podkreslam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Zgadzam się! Prądu nigdy za wiele. A taki chieftec starczy Ci spokojnie. Sam mam tego podkreślonego dual fana :wink: i w końcu nie mam problemów! Na starym na początku było ok ale z czasem miałem ciągłe restarty! Wymiana pomogła! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 do tego konfigu doloz jeszcze takie detale jak dobre chlodzenie tj zalman 7000al-cu, pamieci 400/430, odblokowanego bartka-m i polecisz go sobie na 2500ghz tj. ~3700+ na niemal 100% zmien dysk, polecam samsunga P80, ata100, nie sata, wdc strasznie glosne sa i ani troche najszybsze ;-) Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 no kolega ma racje , dysk lepiej wybrac inny bo te westerny to rzeczywiscie strasznie warcza . Ja mam maxtora (ata133) i cisza naprawde wczesniej mialem Westerna i przez pierwsze dni nie umialem sie przyzwyczaic do tego MAxtora bo go prawie nie bylo slychac . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Ja mam podobnego jak ty w opisie [2500@3200 + AIW radek 9800SE@PRO] i na ModeComie chodzi bez problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Ja mam podobnego jak ty w opisie [2500@3200 + AIW radek 9800SE@PRO] i na ModeComie chodzi bez problemów :) Podziel sie wyniakma 3dmarka i aquamarka??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 3D mark 2k1 ponad 17k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konix Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Chieftec 360 W Dual Fan. DUAL FAN! :P podkreslam Dlaczego DUAL FAN ? Ten z pojedynczym wentylatorem jest gorszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Chieftec 360 W Dual Fan. DUAL FAN! :P podkreslam Dlaczego DUAL FAN ? Ten z pojedynczym wentylatorem jest gorszy ? Podwójny wentylator - Chieftec HPC-360-302 ma aktywne PFC Pojedynczy wentylator - Chieftec HPC-360-202 ma pasywne PFC Pod dużym obciążeniem będziesz miał stabilniejsze napięcia dzięki aktywnemu PFC, choć nie koniecznie. Ten z pojedynczym jest trochę tańszy ale równie dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...