Skocz do zawartości
Darcon

Odblokowany mnoznik w nowych Duronach!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Kumpel dostał dzisiaj (11.03.04) procka => durona 1600 MIXIB z 7 tygodnia tego roku i ma odblkowany mnoznik !!!! 

8) procek jest zielony. pozdro

Ciekawe info. Zakładam, że kolega wie, że jak się da ustawić mnożnik w BIOSie, to nie zawsze znaczy, że na prawdę dał się ustawić i trzeba puścić jakiś programik typu CPU-Z 1.21, żeby zobaczyć jak procek chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel dostał dzisiaj (11.03.04) procka => durona 1600 MIXIB z 7 tygodnia tego roku i ma odblkowany mnoznik !!!!  

8) procek jest zielony. pozdro

Ciekawe info. Zakładam, że kolega wie, że jak się da ustawić mnożnik w BIOSie, to nie zawsze znaczy, że na prawdę dał się ustawić i trzeba puścić jakiś programik typu CPU-Z 1.21, żeby zobaczyć jak procek chodzi?

Nie koles nie rób siary :x Jak podejmuje taki wazny temat to raczej wiem o co chodzi. AIDA to potwierdziła. Nic nikt przy nim nie majstrowal jest nówka - jeżeli chodzi o odblokowywanie mnożnika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odblokowany mnozkik  :?:  

i sprawdziles to na k7vt2  :wink:  

wierze... wierze...  :lol:  :lol:  :lol:

Wez jeszcze raz wszystko od poczatku przeczytaj :P

Darcon pisze wyraznie ze kumpel, a Ty skad masz wiedziec jaki sprzet ma jego kolega? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odblokowany mnozkik  :?:  

i sprawdziles to na k7vt2  :wink:  

wierze... wierze...  :lol:  :lol:  :lol:

Wez jeszcze raz wszystko od poczatku przeczytaj :P

Darcon pisze wyraznie ze kumpel, a Ty skad masz wiedziec jaki sprzet ma jego kolega? ;)

sorki, sorki... przeoczylem te pierwsze slowa :lol: Poprosze o screeny tego procka z ruznymi mnozkikami :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam athlona 2000xp z 42 tygodnia i ma fabrycznie odblokowany mnoznik , poprostu trafiaja sie odczasu do czasu takie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PISAŁEM JUŻ I TYM! o tym ze proce z 04X roku AMD niektóre trafiają sie odblokowane przy kłutni z kolegą Matilde któremu zadwało sie ze pozjadał wszytskie rozumy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest odblokowany i ma zdrowy cache. Teraz jest Athlonem. Narazie ołówekmod :) ale po niedzieli lakieruje. Jednak te naprawy gwarancyjne wychodzą czasami na zdrowie :D Pozdro for all from Vitava Ouverloking :) Studio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odblokowany mnozkik  :?: 

i sprawdziles to na k7vt2  :wink: 

wierze... wierze...  :lol:  :lol:  :lol:

Szpermojadzie pisałem ze kumpel czyli tez byl sprawdzany u kumpla (na Soltek 75FRN-2L)

Agresja - 100

Chlopaki spokojnie bo wpadnie moder i zrobi PLÓM :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od siebie dodam tylko tyle, ze pare dni temu kupilem Durona 1600 z serii MIXJB 0402 TPMW i niestety ma zablokowany mnoznik

W ogole to nie najlepsza seria, bo na 2000 chodzi stabilnie na 1,625V a dalej to w zasadzie nie chce isc. Po ustawieniu go na 176x12 i przy 1,7V winda nie laduje sie.

Jedyna szansa to athlonizacja i ze sie moze troche wygrzeje... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dzis z nudow zmienialem mnoznik na 9.0 i wiecie co???

WSTAL

teraz jestem chyba najszczesliwsza osoba na forum :P

i wynika stego ze nie wszystkie poce z tamtego roku po 39 tygodniu sa zablokowane!!

UPDATE

myslame ze w podpie mam serie zaraz spisze:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dzis z nudow zmienialem mnoznik na 9.0 i wiecie co???  

WSTAL  

teraz jestem chyba najszczesliwsza osoba na forum

Ja pierdziu!!! WIELKIE GRATULACJE!!!!

Ty wiesz co sie teraz stanie??? Wszyscy z Duronami beda na upartego mnoznik zmieniac :D

Czekamy na wiadomości :) Niech :plum: bedzie z Toba!!!

POWODZENIA!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje - trafic obecnie Duronka z dobrej serii to dzis sztuka nielada(albo kupa szczescia) :lol:

Ale swoja droga, to mogloby AMD wrocic do dobrego zwyczaju produkcji prockow z oblokowanym mnoznkiem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale swoja droga, to mogloby AMD wrocic do dobrego zwyczaju produkcji prockow z oblokowanym mnoznkiem  :P

rajcia... z AMD'kami bedzie jak z 9800 se (z oblokowanymi potoczkami)... Jakies 20% bedzie sie dalo... I wlasnie te 20% beda chodzily bardzo drooogo na allegro :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...