bruce Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 mam mozliwosc za 40 zeta wymienic moja msi k7t pro2 na k7t turbo (nioe wiem, czy le), plyta uzywana ofkoz. jak wiadomo turbo ejst na kt 133a, wiec moogl bym se bardziej pokrecic :PPPPPPPPPPP to jak brac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 mam mozliwosc za 40 zeta wymienic moja msi k7t pro2 na k7t turbo (nioe wiem, czy le), plyta uzywana ofkoz. jak wiadomo turbo ejst na kt 133a, wiec moogl bym se bardziej pokrecic :PPPPPPPPPPP to jak brac? I ty sie jeszcze glupio pytasz :P :?: Jasne ze brac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 bierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 mam mozliwosc za 40 zeta wymienic moja msi k7t pro2 na k7t turbo (nioe wiem, czy le), plyta uzywana ofkoz. jak wiadomo turbo ejst na kt 133a, wiec moogl bym se bardziej pokrecic :PPPPPPPPPPP to jak brac? I ty sie jeszcze glupio pytasz :P :?: Jasne ze brac. tak myslalem, a wiec w sobote, lub niedziele, albo tydzien poozniej ebde mial nowa plyte :PPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Bierz. Raczej się opłaca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...