madmax57 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 czyli jak narazie wychodzi ~35m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 na 95% 2 metry clearflex-a 60 1/2" na 3/4" tylko podajcie finalną cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 a ja niestety sadze ze temat umarl na dobre kazdy sie deklaruje ale kto to zamuwi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Taa, ja to mialem zrobic, ale ciagle kombinuje z obejsciem cla. Jesli bede kupowal to na pewno wiecej niz 35m, wiec na pewno nie zabraknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Lukas20 za duza paczka bedzie zeby clo ominac ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Taa, ja to mialem zrobic, ale ciagle kombinuje z obejsciem cla. Jesli bede kupowal to na pewno wiecej niz 35m, wiec na pewno nie zabraknie. Niech potraktuja jako gift. A nie mozna poczekac do 1 maja i kupic gdzies w unii? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Niekoniecznie, zawsze jest szansa, ze puszcza. Dwoch znajomych sprowadzalo karabiny ASG z HonkKongu. Jeden musial zlozyc wizyte w urzedzie celnym, drugi nie. Wszystko zalezy od szczescia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 No to czekamy na ostateczna cene i jakby co to trzymamy kciuki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Jedna rzecz zostala do dorgrania, ale juz sie troche ruszylo. Potem pozostaje sie modlic o clo. Wlasnie jesli chodzi o clo to moze jest jakis specjalista od cel unijnych. Moze da sie jakos zakwalifikowac towar, zeby obowiazywala stawka zerowa? Wtedy nie byloby problemu, a tak pozostaje czekac. Z wielkoscia paczki to trudno powiedziec. Czasami mozesz komus wyslac nawet caly karton ubran i nie ma problemu. Niestety clo moze zwiekszyc cene towaru koncowego nawet o 100% (z racji oplaty za rozliczenie). Kupno w Unii nie ma wiekszego sensu. Jak tu mowic o konkurencyjnosci gospodarek jak wszystkie towaru unijne sa o kilka-kilkanascie % drozsze niz w USA :/ Koszty transportu bardzo podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 jak już będziecie wiedzieć ile to wyjdzie to ja też bym 2-3 metry wział =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Jednak 3 a nie 2 metry wezme... tylko jeszcze musze wymyślic jakiś patent na wykorzystanie go wraz z szybkozłączkami wtykowymi 14 od camozzi ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_Stec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ja się piszę na 2 metry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 u DangerDena widzialem weze UV-active o srednicy wewnetrznej 1/2 cala (ok 12.5 mm) - swiecace na niebiesko i na zielono ... ale drobie jak tygon - 2.35$ za stope (ok 30 PLN/metr) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Czyli w Polsce beda 2x drozsze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Bardzo prosze o kontakt osoby bedace w USA (najlepiej jak mieszkaja blisko Chicago) Mail podany na dole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 u DangerDena widzialem weze UV-active o srednicy wewnetrznej 1/2 cala (ok 12.5 mm) - swiecace na niebiesko i na zielono ... ale drobie jak tygon - 2.35$ za stope (ok 30 PLN/metr) arthx IMO nie opłaca się w to bawić. :? ale z chęcią przyjme jak ktos ma za dużo :D :roll: Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 I jak? wiadomo coś o ClearFexie? chce wkońcu złożyć WC w całości i nie wiem czy moge liczyc na te węże. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 cóż topic chyba umarł śmiercią naturalną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_Stec Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Czy jest jakaś szansa na tygon w polsce :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Szansa jest zawsze natomiast sprawa wyglada tak: 1. U producenta koszty transportu wynosza 155$ i do tego jeszcze nie jest mi wiadome czy zaplace clo czy nie. 2. Sklep internetowy moze podac koszty transportu dopiero po zlozeniu zamowienia, a jak prosilem, zeby podali mi chociaz szacunki to wogole sie nie odezwali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 hm znalzlem cos takiego http://www.witko.com.pl/info_ISM.htm weze tygonowe do pomp perystaltycznych hm jutro zapytam moze beda mieli otwarte w sobote :) , wogole proponooje wpisac pompy perystaltyczne w google a oczom naszym ukarze sie sporo firm sprzedajacych wlasnie weze tygonowe do tych pomp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 hm albo tu http://www.ab-el.com.pl/html/ismatec/int_e...tandtubing.htm# sprawdzal ktos to woogoole ? heh skrobnolem meila z zapytaniem ofertowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Sprawdzalem juz wczesniej + jeszcze jedna z siedziba w Warszawie. Czasami towar jest sprowadzany na zamowienie i mozna kupowac tylko w rolkach (nie na metry). Juz lepiej jest kupic ten ClearFlex, ale te firmy nie sa w stanie praktycznie powiedziec nic o transporcie - "jak Pan zamowi to podamy Panu koszty". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 hm albo tu http://www.ab-el.com.pl/html/ismatec/int_e...tandtubing.htm#oferta wygląda zachęcająco.... tylko kto wie jakie są różnice pomiędzy Tygon LFL, ST, HC i MH :?::?: 8O (z tego ci wiedzę to SI to silikonowy Tygon... w mordeczke ale tego jest...) jak rozumiem wracamy do licytacji ile kto ? jeśli tak to ja poproszę koło 2m 1/2 na 3/4 - czyli najbardziej standardowy chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 dostalem odpowiedz :) Opakowanie węża SC0384 kosztuje 800 zł netto . Niestety z powodu braku kasy fiskalnej nie prowadzimy sprzedaży osobom fizycznym nie prowadzącym działalności gospodarczej.( paczka 15 metrow ) co do wazyka to paramatry na stronie do ktorej dalem linka , jak klikniemy na nazwe weza na gorze tabelki to pokaza nam sie dane materialu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 hm waz ten to napewno ten sam ktory sprzedaja na http://dangerden.com/mall/Misc_Hardware/tu...ubing_clamp.asp ten sam material tzn tygon R3603 wedlug tego dokumentu http://dangerden.com/images/misc_hardware/tygr3603.pdf ten waz za 800 neto ma oznaczenie AAC00032 , czyli srednica wewnetrzna 11.1 mm scianka 1.6 mm promien giecia 2 -1/4 " ( cos sporawo ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuuut Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 ja chetnie wezme. pare metrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 8O 8O 8O Czys ty oszalal z ta cena???? 8O 8O 8O Widziales za ile ja tygon sprzedawalem? Jak to mowia najwnych nie sieja. Zycze powodzenia w interesach :lol: Muahahahaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 8O 8O 8O Czys ty oszalal z ta cena???? 8O 8O 8O Widziales za ile ja tygon sprzedawalem? Jak to mowia najwnych nie sieja. Zycze powodzenia w interesach :lol: Muahahahaa Może się ktoś znajdzie: ja chetnie wezme. pare metrow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 8O 8O 8O Czys ty oszalal z ta cena???? 8O 8O 8O Widziales za ile ja tygon sprzedawalem? Jak to mowia najwnych nie sieja. Zycze powodzenia w interesach :lol: Muahahahaa a ile zes tego sprzedal 2352352352356 km ? raptem pare matrow i to z ciezkimi boolami , i nie ja oszalalem z cenami tylko firma ktora to sprowadza do polski wiec prosze mi tu z muhahaha nie wyskakaiwac , ktos tam napisal ze nie ma w polsce odstawcy , ruszylem dupsko znalazlem wyslalem meila , zadzwonilem , wiec prosze cie O WIELKI DOSTAWCO TYGONU o wyrozoomialosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...