Skocz do zawartości
Lukas20

Tygon dla ludzi z Tweak'a

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna rzecz zostala do dorgrania, ale juz sie troche ruszylo.

Potem pozostaje sie modlic o clo. Wlasnie jesli chodzi o clo to moze jest jakis specjalista od cel unijnych. Moze da sie jakos zakwalifikowac towar, zeby obowiazywala stawka zerowa? Wtedy nie byloby problemu, a tak pozostaje czekac.

Z wielkoscia paczki to trudno powiedziec. Czasami mozesz komus wyslac nawet caly karton ubran i nie ma problemu.

Niestety clo moze zwiekszyc cene towaru koncowego nawet o 100% (z racji oplaty za rozliczenie).

Kupno w Unii nie ma wiekszego sensu. Jak tu mowic o konkurencyjnosci gospodarek jak wszystkie towaru unijne sa o kilka-kilkanascie % drozsze niz w USA :/ Koszty transportu bardzo podobne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u DangerDena widzialem weze UV-active o srednicy wewnetrznej 1/2 cala (ok 12.5 mm) - swiecace na niebiesko i na zielono ... ale drobie jak tygon - 2.35$ za stope (ok 30 PLN/metr)

arthx

IMO nie opłaca się w to bawić. :? ale z chęcią przyjme jak ktos ma za dużo :D :roll:

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szansa jest zawsze natomiast sprawa wyglada tak:

1. U producenta koszty transportu wynosza 155$ i do tego jeszcze nie jest mi wiadome czy zaplace clo czy nie.

2. Sklep internetowy moze podac koszty transportu dopiero po zlozeniu zamowienia, a jak prosilem, zeby podali mi chociaz szacunki to wogole sie nie odezwali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm znalzlem cos takiego http://www.witko.com.pl/info_ISM.htm weze tygonowe do pomp perystaltycznych hm jutro zapytam moze beda mieli otwarte w sobote :) , wogole proponooje wpisac pompy perystaltyczne w google a oczom naszym ukarze sie sporo firm sprzedajacych wlasnie weze tygonowe do tych pomp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzalem juz wczesniej + jeszcze jedna z siedziba w Warszawie. Czasami towar jest sprowadzany na zamowienie i mozna kupowac tylko w rolkach (nie na metry).

Juz lepiej jest kupic ten ClearFlex, ale te firmy nie sa w stanie praktycznie powiedziec nic o transporcie - "jak Pan zamowi to podamy Panu koszty".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oferta wygląda zachęcająco.... tylko kto wie jakie są różnice pomiędzy Tygon LFL, ST, HC i MH :?::?: 8O (z tego ci wiedzę to SI to silikonowy Tygon... w mordeczke ale tego jest...)

jak rozumiem wracamy do licytacji ile kto ? jeśli tak to ja poproszę koło 2m 1/2 na 3/4 - czyli najbardziej standardowy chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostalem odpowiedz :)

Opakowanie węża SC0384 kosztuje 800 zł netto . Niestety z powodu braku kasy fiskalnej nie prowadzimy sprzedaży osobom fizycznym nie prowadzącym działalności gospodarczej.( paczka 15 metrow )

co do wazyka to paramatry na stronie do ktorej dalem linka , jak klikniemy na nazwe weza na gorze tabelki to pokaza nam sie dane materialu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm waz ten to napewno ten sam ktory sprzedaja na

http://dangerden.com/mall/Misc_Hardware/tu...ubing_clamp.asp

ten sam material tzn tygon R3603 wedlug tego dokumentu http://dangerden.com/images/misc_hardware/tygr3603.pdf ten waz za 800 neto ma oznaczenie AAC00032 , czyli srednica wewnetrzna 11.1 mm scianka 1.6 mm promien giecia 2 -1/4 " ( cos sporawo )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O 8O 8O Czys ty oszalal z ta cena???? 8O 8O 8O Widziales za ile ja tygon sprzedawalem?

Jak to mowia najwnych nie sieja. Zycze powodzenia w interesach :lol:

Muahahahaa

Może się ktoś znajdzie:

ja chetnie wezme. pare metrow

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O 8O 8O Czys ty oszalal z ta cena???? 8O 8O 8O Widziales za ile ja tygon sprzedawalem?

Jak to mowia najwnych nie sieja. Zycze powodzenia w interesach :lol:

Muahahahaa

a ile zes tego sprzedal 2352352352356 km ? raptem pare matrow i to z ciezkimi boolami , i nie ja oszalalem z cenami tylko firma ktora to sprowadza do polski wiec prosze mi tu z muhahaha nie wyskakaiwac , ktos tam napisal ze nie ma w polsce odstawcy , ruszylem dupsko znalazlem wyslalem meila , zadzwonilem , wiec prosze cie O WIELKI DOSTAWCO TYGONU o wyrozoomialosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi