gregor16 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Czy Zalman ZM80C-HP wejdzie na grafikę Radeon 9000 PRO (ma otwory po przekątnej) na płycie Asus A7N8X 2.0 Gold DeLuxe ? Chodzi mi o grubość od krawędzi AGP do końca radiatora (tył) bo mam 25mm miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 nie wejdzie.....za blisko są gniazda pamieci......do chlodzenia karty zostaje tylko Silencer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ...tylko Silencer, ktory jest wydajniejszy od Zalmana, a tanszy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 u mnie na silencerze karta szla tylko 420/730 a jak zamontowalem zilencera ......max to 465/740.....silencer na high a zalman z dwoma wiatrakami puszczonymi na 12v.........jaki wniosek Zalman mniej wydajniej i duzooo glosniej...silencem .....cicho wydajnie i bardzo tanio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor16 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 nie wejdzie.....za blisko są gniazda pamieci......do chlodzenia karty zostaje tylko Silencer tylko że ja chciałem coś na Radeona 9000 PRO i nie wiem czy ten Silencer tam wejdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Masz pecha......do 9000Pro mozesz sobie darowac....zadna rewizja nie pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor16 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 No to lipa :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Wymiary Zalmana ZM80a-HP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...