Jasiulek Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 No właśnie problem mam taki że nie wykrywa mi nokii 3510i przez kabel ale nokie 7650 prze podczerwień bez problemu mi wykrywało. Kombinowałem z przerwaniami na COM1 i COM2 i nic - telefona przez kabel nie widać. Kabel jest napewno dobry bo chodził mi na płycie Abit kt7 - raid. Wersja sterów nforce 2.45 a biosu d19. Proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuleczka Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Sprawdz w programie obslugujacy komorke ustawienia. Moze ustawiles inny port com.Skoro dziala na ir to moze kabelek padl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Maja racje pokombinuj z ustawieniami. Plyta raczej problemow nie ma. U mnie smigaly juz: N-Gage, SGH-S100, SGH-V200, S50, M55. Wszystko n akabelkach. Zero problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...