BIGuś Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Witam mam taki problem i myśle że to wina sterów, zakupiłem niedawno zestaw głośników Tracera 5.1 i do tego muzyczną 6 kanałową Avacs SoudmanMax naCMI 8738 jak w temacie i mam taki problem że nie mogę włączyć wszystkich 6 kanałów jest tak że albo subwoofer+centralny chodzi z przednimi L i P a tylnie nie grają albo na odwórt zalezy jak kable powtykam. Na karcie jest opisane inaczej podłącznie mianowicie od game portu centr i sub później tylnie i fronty mic i line in, w C- Media mixer w opcjach speaker pokazuje mi inaczej a gdy się włączy jeszcze Using Xear 3D to jeszcze inaczej pokazuje sterów pod xp na płycie nie było to zaciągłem z tąd: http://www.cmedia.com.tw/download/OS-e-cmi...8738_WDM_OS.htm i jeszcze jedne znalazłem ale nie pamiętam na jakies stronce. Raz udało mi się odpalić to wszystko że chodziło wszystko ale musiałem sysytem przeinstalować jak przeinstalowałem zainstalowałem te same stery których użyłem wtedy że wszystkie kanały chodziły i teraz znów nie chodzą. Kombinowałem wczoraj cały dzień i nic ciągle te same efekty czyli sub z centralką chodzą i albo przednie albo tylnie zalezy jak podlącze, szlak mnie już trafia :evil: jak mam to zrobić żeby działało? głośniki na 100% są dobre karta niby też bo jak raz mi się jakimś cudem udało to zrobić to jest dobra. Co mam robić? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGuś Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Widze że się nikt nie kwapi do pomocy :P ale już jakoś poradziłem sobie, zakręcona jest ta muzyczna jak nie wiem :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...