-mess- Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 wlasnie sciagam, darmowa gra http://www.knight-online.com.my/ sa questy, i podobno bardziej rozbudowany niz mu online k-o: zapowiada sie ciakawie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ooooo czyba wiem co bede robil w przerwach miedzy nauka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Troszke w to gralem (pare nocek zarwanych :P ) i MU to nawet nie jest 1/10 tej gry. Choc sterowanie wymaga przyzwyczajenia to gra sie calkiem niezle. Jesli komus swiat MU sie wydawal rozbudowany to bedzie mile zaskoczony co do knightow. Co powiecie na wlasne fortece, maszyny obleznicze, wojny ras ?? A to nie wszystko czym gra nas moze zaskoczyc... Liczba itemow, skilli, zawodow poprostu powala... Choc grafika wymagala by "apdejtu" a wyglad czarow troche odstrasza to i tak gra warta uwagi... ... niestety nie na moje lacze, jakbyscie spotkali kogos z klanu NBK Poland to mozecie powalac sie na mnie a napewno wam OZYR pomoze. Milej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 mess ja juz mówilem o tej grze:P,ma tylko jedna wade... serwer tej gry czesto pada:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 wlasnie przed postawieniem topica dalem search zeby sprawdzic czy juz nie bylo zadnego zwiazanego z ta gra, a ze nie bylo wiec postawilem ten :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 A w ogóle jak jest z wymaganiami sprzętowymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 System Requirement Software Minimum Requirement: Operating System Windows 98/2000/XP/ME CPU Celeron 300 or above Memory 128 MB or above Hard Disk Space 400MB or above Video Card 16MB or above 3D Display Cards with DirectX support Recommended Requirement: Windows 98/2000/XP/ME Pentium II 400 or above 256 MB or above 600MB or above 32MB or above 3D Display Cards with DirectX support Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Więc powinno działać - ale raczej chodziło mi po prostu o faktyczną szybkość działania :> UPDATE: Zainstalowałem, wizualnie całkiem fajnie. Tylko nie wiem czemu, ale okropnie dźwięk się tnie i pierdzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 im dluzej gram tym bardziej wciaga, questy nie pozwalaja sie nudzic 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 A czy można ją pobrać nie przez BitTorrent tylko normalnie z jakiegoś serva[HTTP/FTP]?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 poszukaj na stronie, widzialemtam gdzies linki do torrentow 8) btw wie ktos gdzie sie sprzedaje przedmioty i gdzie kupowac hp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 no tak, po torentuje sobie z pluginem "BLOKADA PROGRAMÓW P2P" od kochanych adminów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 poszukaj na gamershell jest tam na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 poszukaj na stronie, widzialemtam gdzies linki do torrentow 8) btw wie ktos gdzie sie sprzedaje przedmioty i gdzie kupowac hp? Stojac przodem do bram... idz w strone tej prawej. Bedzie tam postac nad ktora bedzie napis HEALING POTION... zreszta z lewej strony tez mozna :) Sprzedawac mozna u kazdej postaci ktora czyms handluje lub wystawic swoj straganik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 juz do tego doszedlem, denerwuje rozlaczanie serwa troche, ale czesto sie nie zdaza :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 MOZNA SCIAGNAC NORMALNIE GRE TAM nie korzystajac z BitTorrenta.. wersje basic bez patcha chyba:P poszukajcie a znajdziecie;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 hmmm czy ja wczoraj ślepy byłem?? chyba tak: Knight-Online Setup Download (Mirror) i) DLX Gamespot - http://dlx.gamespot.com/pc/knightonline/moreinfo_6090288.htmlii) ArcNet FTP - ftp://public:share@203.115.228.231/KnightOnline/KnightOnlineSetup.exe iii) Dana Internet-Link - http://dana.internet-link.com/KO/KnightOnline.exeiv) Gamers Hell - http://www.gamershell.com/download_5285.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ta gra ma jedna wade, to nawet chyba nie wada gry tylko serwow :E czesto rozlacza, a gdy rozlaczy i wejde spowrotem to nie zawsze moja postac jest, i musze czekac troche zanim znow sie pojawi :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Gram w tą grę od kilku dni i jestem zachwycony. Grałem troszkę w MU, ale ta Knight Online jest o wiele lepszy. Gram berserkerem i jestem już na 26 levelu. Mam pytanie: Jak ulepszać bronie. Znalazłem kilka zwojów upgrade'u, ale nie wiem gdzie pójść, żeby ulepszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 A czy jest jakaś szansa na sensowne granie, jak się nie zna angielskiego? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Gra w to sporo polakow wiec moze sa jakies szanse na pogranie w to :) co prawda moga byc rpblemy z wypelnienim 'Qestow' ale ... mysle ze dasz sobie z tym rade :) nawet grajac na domysly. :roll: P.s Jesli ktos ma klan to ja bardzo chetnie sie dolacze :) Mag, 20lvl, Rasa: czlowiek, Server: Adonis 1, Misto: Moradon Nick: Ariel_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 tu beton, co to jest "mu"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Ojeju czlowieku :) to kultowy MMORPG jesli wogole wiesz co to jest MMORPG :) wskukni tu na ta strone to zobaczysz http://www.muonline.com/ w H** dobra gierka :) polecam. Ale KO RULEZZ 8) :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 hle z mmorpgów rto ja kojarze mudy i jakieś tam u:onliney :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Poszukuje osob chetnych to klanu w Knight Online :) znalesc mnie mozna na Adonis1 pod nickiem Ariel_pl :) a w ktorym miescie bede to ciezko powiedziec bo wedruje to tu to tam :D Wiecj jesli ktos byl chetny to prosze bardzo :) przyjmuje od reki, jesli masz powyzej 15lvl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Girka jest zajeb*sta, nick : EliminatorPL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A na jakim servie grasz? :) bo to tez wazne jest 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A na jakim servie grasz? :) bo to tez wazne jest 8) Różnie ale z reguły na cyphers 1 ale mozemy sie dogadać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja gram na Adonis 1 bede w sobote wiec jak cos to prosze pisac na gg 2242215 aa i zanim cos napiszesz napisz maslo bo i naczej sie nie dopiszesz, zabezpieczenie przed nieznajomymi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A jakie jest masło :D tweak.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...