Skocz do zawartości
-mess-

Knight Online

Rekomendowane odpowiedzi

witam

ciagl dalszy moich problemow z grami online, sciagnolem, odpalilem, zarejestrowalem sie, po sciagnieciu sie wszystkich updeatow, odpalilem gre wybralem serwer, stworzylem nowa postac, rozdzielilem punkty, kliknolem na Create character czy jakos tak i co dalej ? jak przejsc do rozgrywki niema zadnych opcji Next czy cos w tym stylu, jak klikne na swoja posta to pojawia sie komunikat ze mam zamalo jakichs tam punktow klikam i zebys sie cofnol :/ klikam OK i wywala mnie do windy...oco chodzi z tymi punktami ? za pomoc z gory THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

korzystajac z okazji...

no a ja jak zwykle mam problem z grami on line, to juz chyba dzisiaj 3 problem z 3 gra smilies/smile.gif mianowicie sciagnolem najnowsza wersje Mu chyba 0.96 czy jakos tak, instaluje, odpalam, noi niby gra ma sie update'owac, laczy sie z serwerem, pozniej z jakims serwrem update'owym i wywala cos takiego ''receiving list information'' czy jakos tak no to czekam z 5 minut i wywala to na czerwonym tle ''Failed receiving list information #2'' to to qrwa jest ?? smilies/mad2.gif

da sie cos z tym zrobic ? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

korzystajac z okazji...

no a ja jak zwykle mam problem z grami on line, to juz chyba dzisiaj 3 problem z 3 gra smilies/smile.gif mianowicie sciagnolem najnowsza wersje Mu chyba 0.96 czy jakos tak, instaluje, odpalam, noi niby gra ma sie update'owac, laczy sie z serwerem, pozniej z jakims serwrem update'owym i wywala cos takiego ''receiving list information'' czy jakos tak no to czekam z 5 minut i wywala to na czerwonym tle ''Failed receiving list information #2'' to to qrwa jest ?? smilies/mad2.gif

da sie cos z tym zrobic ? :(

1270970[/snapback]

Sugerowalbym zajrzec na forum tej gry badz stronki z ktorej to sciagales. Mozliwe, ze musisz miec otwarte jakies porty jak ma to miejsce na przyklad w przypadku jednego z serwerow Lineage2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ta gra jest darmowa tylko przez 3 dni grania?? Bo sciagłem ja pogralem 3 dni mialem jakies bronze premium acound a teraz mi sie ono skonczylo i gdy chce wejsc na serwer na ktorym mam postac pisze ze nie moge wejsc bo nie posiadam Bronze Premium Acound :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi