rumun_666 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Ekhem... KO nie jest płatne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 witam ciagl dalszy moich problemow z grami online, sciagnolem, odpalilem, zarejestrowalem sie, po sciagnieciu sie wszystkich updeatow, odpalilem gre wybralem serwer, stworzylem nowa postac, rozdzielilem punkty, kliknolem na Create character czy jakos tak i co dalej ? jak przejsc do rozgrywki niema zadnych opcji Next czy cos w tym stylu, jak klikne na swoja posta to pojawia sie komunikat ze mam zamalo jakichs tam punktow klikam i zebys sie cofnol :/ klikam OK i wywala mnie do windy...oco chodzi z tymi punktami ? za pomoc z gory THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Ten oficjalny serwer jest platny. Sciagnij klienta stad, patche masz tutaj (mozesz sciagnac z tamtej stronki jak chcesz, ale musialbys miec sporo cierpliwosci). Te serwery, z ktorymi laczy sie ta wersja klienta jest darmowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 A mozna grac starymi postaciami? Bo kiedys KO bylo darmowe i mam juz tam postac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Ten oficjalny serwer jest platny. Sciagnij klienta 1270755[/snapback]ooo dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 A mozna grac starymi postaciami? Bo kiedys KO bylo darmowe i mam juz tam postac. 1270772[/snapback] Postaci miedzy serwerami przenosic nie mozna, wiec jesli chcesz grac na innym jestes zmuszony tworzyc ja od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 korzystajac z okazji... no a ja jak zwykle mam problem z grami on line, to juz chyba dzisiaj 3 problem z 3 gra smilies/smile.gif mianowicie sciagnolem najnowsza wersje Mu chyba 0.96 czy jakos tak, instaluje, odpalam, noi niby gra ma sie update'owac, laczy sie z serwerem, pozniej z jakims serwrem update'owym i wywala cos takiego ''receiving list information'' czy jakos tak no to czekam z 5 minut i wywala to na czerwonym tle ''Failed receiving list information #2'' to to qrwa jest ?? smilies/mad2.gif da sie cos z tym zrobic ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 korzystajac z okazji... no a ja jak zwykle mam problem z grami on line, to juz chyba dzisiaj 3 problem z 3 gra smilies/smile.gif mianowicie sciagnolem najnowsza wersje Mu chyba 0.96 czy jakos tak, instaluje, odpalam, noi niby gra ma sie update'owac, laczy sie z serwerem, pozniej z jakims serwrem update'owym i wywala cos takiego ''receiving list information'' czy jakos tak no to czekam z 5 minut i wywala to na czerwonym tle ''Failed receiving list information #2'' to to qrwa jest ?? smilies/mad2.gif da sie cos z tym zrobic ? :( 1270970[/snapback] Sugerowalbym zajrzec na forum tej gry badz stronki z ktorej to sciagales. Mozliwe, ze musisz miec otwarte jakies porty jak ma to miejsce na przyklad w przypadku jednego z serwerow Lineage2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Taaaa kiedys byla za darmo ale ostatnio probowalem wejsc na stare konto i [gluteus maximus]. Czyli: sciagac, placic i grac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Czemu nie mogę wejść na żaden serwer ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 czemu nie dostępna jest rejestracja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Czy ta gra jest darmowa tylko przez 3 dni grania?? Bo sciagłem ja pogralem 3 dni mialem jakies bronze premium acound a teraz mi sie ono skonczylo i gdy chce wejsc na serwer na ktorym mam postac pisze ze nie moge wejsc bo nie posiadam Bronze Premium Acound :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Jeszcze 1 pytanie u kogo uczy sie skilli gram Rogue na 18lvl a spotkalem kolesia na 16lvl i mial fajne skill a ja nie mam nic :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...