Skocz do zawartości
-mess-

Knight Online

Rekomendowane odpowiedzi

8) mam problem z rozpoczeciem gry, a mianowicie po zarejestrowaniu się uruchamiam plik wejściowy z pulpitu i loguje się nasepnie rozpoczyna się ściąganie patch'a1210 jednak nieściąga mi się dokońca ponieważ dochodzi do pewnego momentu i wyskakuje komunikat ża brak pliku i

ściaganie zostanie zrestartowane :(

proszę o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wlasnie zakonczylem w to grac bo mi sie znudzilo.Gralem na adonis 1/2 - gra rzeczywiscie wypasiona.Na netwars.pl w ot bylo ~7 topickow po ~200 postow kazdy na temat tej gry...

ZyZoL lvl 52 hunter karus

Ironxbow +6 60

All gob FP

7k NP ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tiaaaaa... Giera jest całkiem spoczko :D aczkolwiek pomimo questów zdarzajś sie momenty nudy :/ gdy ma sie level pomiedzy kłestowymi przedziałami...

Ale i na to jest sposob! Szuka sie grupki ludzi i tworzy sie PARTY (grupke ziomali do max 8 8) i sie ostra jazda!

W party gra sie najfajniej o ile trafi sie na spoko ludzi inaczej już wole grać sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Totalnie za friko, bez np. miesiecznego abonamentu?

Oczywiście, że z abonamentem. Jedyne 10USD miesięcznie. Co prawda będzie można płacić kasą z gry, ale 40mln kosztować ma jeden miesiąc. Zapomniałbym dodać, że opłaty wchodzą już od 1 czerwca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i ja sobie nawet pyka w to gowienko

a moj nick to Mineta_pl

jam klerykiem i chetnie lecze

kleryk lubi być w klanie ale jeszcze nie jest :PPPPPPPPp

lol

pozdro

a i jeszcze jedno - jak gram sobie na adonis(1 lub2) to moge tez grac na innych serwerach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano jeszcze nie mamy ale kto wie... Niestety krążą plotki że KO będzie płatne. W takim wypadku nie ma sensu grać ;( Ale pożyjemy zobaczymy.

Co do dołączenia do klanu to nie ma sprawy. Skontaktuj się ze mną na GG i wszystko ustalimy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hi all,Seems like everyone is confused about how Knight Online will be after 1st June.Here I am again to enlighten all! hehe.   It is true that Knight Online is going P2P on 1st June 2004. In fact, 3 games from E-Games will go P2P. O2Jam, Laghaim and Knight Online of course.  Do not fear! as you'll be playing Knight Online for FREE (at least for another month) with the latest e-Points system. That's if you redeem them from the official website now. Get 'em while stock last!  Does this sound like an ad from somewhere?   e-Points- RM 1 = 10 e-Points.- e-Points can be used to convert into play time for any P2P games under E-Games. The prices for each game is not determined atm but rest assured that the prices will be competitive (definitely not US15). - e-Points can also be used to purchase merchandise online. eg. in game items, starter packs, etc. As for the future of Knight Online.....   1. Arena PK event (something like a EPL Premier League)2. Siege War3. GM activated events 4. Special Mobs/Item events5. And many more...... Coming soon after June. Games coming this year  - Survival Project (Arcade/Action)- Five Master (Arcade/Strategy)- Breeze (??)- Outpost (Online FPS) I'll post more news about the e-Points system once i get my hands on it.Cheers.  

eh zrobili jakies glupie p2p, miesiecznie ma kosztowac kolo 7,5euro

chyba sie pozegnam z gra :/

kwiecien nieuzywam gg :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grywa ktoś ?? ;) pogrywam od 3 dni i powiem ze zanim dam wam linka to rzuce 3 słowa ostrzeżenia

TA GRA UZALEŻNIA !

http://www.knightonlineworld.com

tu mozecie sie wszytskiego dowiedziec... Gra jest rewelacyjna, bardzo rozbudowana, mnie gra sie duzo przyjemniej niz w MU...

Jak cos to szukac mnie na serwerze ARES2 pod nickiem Hiroshido ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem kiedy jeszcze była beta. Fajna gierka. Niewiem czy znajdziesz tu wiele osób które grają na płatnych serwerach.

a od kiedy w k2 to jest platne ?

to zupelnie inny serwer w usa, nie w malezji

troche zmienione zasady i ale gra dalej miodna

gra mase ludzi z polski i z reszty świata szczegolnie azja i am. południowa

wiecej szcegółow tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi