toporek Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 bo jak domnei napiszesz nie piszac wczesniej wiadomosci o tresci maslo to powino sie pokazac "...Podaj haslo:..." :) a haslo to maslo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 mozecie podac jakiegos linka do klient ktory bedzie szedl ponad 0,05 kb/s bo ten z oficjalnej stronki to $^$%&$* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEGIA Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 8) mam problem z rozpoczeciem gry, a mianowicie po zarejestrowaniu się uruchamiam plik wejściowy z pulpitu i loguje się nasepnie rozpoczyna się ściąganie patch'a1210 jednak nieściąga mi się dokońca ponieważ dochodzi do pewnego momentu i wyskakuje komunikat ża brak pliku i ściaganie zostanie zrestartowane :( proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Heh no ja nie wiem u mnie sie sciagalo dobrze... :) i dzialoa poprawnie :D a Url'i to poszukaj tu http://www.filemirrors.com/ tu sa dobre mirrory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 O co chodzi z tą wojną ( komunikat np: wojna zacznie sie za 5 min. ) gdzie ona sie odbywa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 mozecie podac jakiegos linka do klient ktory bedzie szedl ponad 0,05 kb/s bo ten z oficjalnej stronki to $^$%&$* http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=plik,6423 Mi stąd idzie zawsze 64kB/s (Neostrada), bez względu na porę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Wie ktoś coś o tej wojnie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ja wlasnie zakonczylem w to grac bo mi sie znudzilo.Gralem na adonis 1/2 - gra rzeczywiscie wypasiona.Na netwars.pl w ot bylo ~7 topickow po ~200 postow kazdy na temat tej gry... ZyZoL lvl 52 hunter karus Ironxbow +6 60 All gob FP 7k NP ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 No to i a się dopiszę :D Gram pod swoim nickiem :D Człowiek, łucznik, lvl 36 + 50% (na razie). Pojawiam się na Patos 1 i 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Tiaaaaa... Giera jest całkiem spoczko :D aczkolwiek pomimo questów zdarzajś sie momenty nudy :/ gdy ma sie level pomiedzy kłestowymi przedziałami... Ale i na to jest sposob! Szuka sie grupki ludzi i tworzy sie PARTY (grupke ziomali do max 8 8) i sie ostra jazda! W party gra sie najfajniej o ile trafi sie na spoko ludzi inaczej już wole grać sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 a ja nadal uwazam ze z gier MMoRPG Ragnarok Online rocks!!! odsyłam: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=72949 pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Hejka, gra w to jeszcze ktoś ?? Właśnie zainstalowałem i jestem już (po 15min.) na 7lvl ;) Może by jakiś klan założyć ?? Chętni pisać na GG - 4318744 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Totalnie za friko, bez np. miesiecznego abonamentu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Totalnie na friko :D Nic tylko grać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 No to uruchamiamy flashget'a :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ściągaj jak najszybciej to stworzymy klan ;) Jeszcze ktoś chętny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Totalnie za friko, bez np. miesiecznego abonamentu? Oczywiście, że z abonamentem. Jedyne 10USD miesięcznie. Co prawda będzie można płacić kasą z gry, ale 40mln kosztować ma jeden miesiąc. Zapomniałbym dodać, że opłaty wchodzą już od 1 czerwca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 no i ja sobie nawet pyka w to gowienko a moj nick to Mineta_pl jam klerykiem i chetnie lecze kleryk lubi być w klanie ale jeszcze nie jest :PPPPPPPPp lol pozdro a i jeszcze jedno - jak gram sobie na adonis(1 lub2) to moge tez grac na innych serwerach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Jak chcesz to możemy pograć trochę. Napisz tylko kiedy ci pasuje (gram na adonis 2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 a jak cie zwą na tamtym swiecie rycerzu? moje gg jakbyś chciał mnie pryknąć 5316416 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 A zwą mnie "Kwiecień" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 UWAGA !! Klan "Polish_Hordes" poszukuje Priest'a na minimum 15lvl !! Obowiązkowo dobra znajomość polskiego ;) Mój nr GG - 4318744 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 kocham erpegi, a jako ze jeszcze nawet morrowinda nie mialem czasu dokonczyc to w wakacje znow zaczyna sie wielka przygoda:))) w to tez sobie pogram..... kurcza no fajna sprawa... nawet taki stary M&M7 mnie cieszy jak glupi!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 z checia dojde do jakiegos klanu - lvl 25 mag feme gram na adonis wiec minete i polish hordes juz widzialem ;) ps moge tez zrobic nowy chara :arrow: kwiecien macie jakiegos homepage`a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Ano jeszcze nie mamy ale kto wie... Niestety krążą plotki że KO będzie płatne. W takim wypadku nie ma sensu grać ;( Ale pożyjemy zobaczymy. Co do dołączenia do klanu to nie ma sprawy. Skontaktuj się ze mną na GG i wszystko ustalimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Hi all,Seems like everyone is confused about how Knight Online will be after 1st June.Here I am again to enlighten all! hehe. It is true that Knight Online is going P2P on 1st June 2004. In fact, 3 games from E-Games will go P2P. O2Jam, Laghaim and Knight Online of course. Do not fear! as you'll be playing Knight Online for FREE (at least for another month) with the latest e-Points system. That's if you redeem them from the official website now. Get 'em while stock last! Does this sound like an ad from somewhere? e-Points- RM 1 = 10 e-Points.- e-Points can be used to convert into play time for any P2P games under E-Games. The prices for each game is not determined atm but rest assured that the prices will be competitive (definitely not US15). - e-Points can also be used to purchase merchandise online. eg. in game items, starter packs, etc. As for the future of Knight Online..... 1. Arena PK event (something like a EPL Premier League)2. Siege War3. GM activated events 4. Special Mobs/Item events5. And many more...... Coming soon after June. Games coming this year - Survival Project (Arcade/Action)- Five Master (Arcade/Strategy)- Breeze (??)- Outpost (Online FPS) I'll post more news about the e-Points system once i get my hands on it.Cheers. eh zrobili jakies glupie p2p, miesiecznie ma kosztowac kolo 7,5euro chyba sie pozegnam z gra :/ kwiecien nieuzywam gg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Grywa ktoś ?? ;) pogrywam od 3 dni i powiem ze zanim dam wam linka to rzuce 3 słowa ostrzeżenia TA GRA UZALEŻNIA ! http://www.knightonlineworld.com tu mozecie sie wszytskiego dowiedziec... Gra jest rewelacyjna, bardzo rozbudowana, mnie gra sie duzo przyjemniej niz w MU... Jak cos to szukac mnie na serwerze ARES2 pod nickiem Hiroshido ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Grałem kiedy jeszcze była beta. Fajna gierka. Niewiem czy znajdziesz tu wiele osób które grają na płatnych serwerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 NO ja tez troche pociolem. Dajna, ale nie powalila mnie na kolana. Moze dlatego ze ostatnio to bardzoooooo trudne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@ger Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Grałem kiedy jeszcze była beta. Fajna gierka. Niewiem czy znajdziesz tu wiele osób które grają na płatnych serwerach. a od kiedy w k2 to jest platne ? to zupelnie inny serwer w usa, nie w malezji troche zmienione zasady i ale gra dalej miodna gra mase ludzi z polski i z reszty świata szczegolnie azja i am. południowa wiecej szcegółow tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...