manfred Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 teraz to mnie powaliles na kolana! tak zazdroszcze ci!!! chyba twojej glupoty :evil: zal mi osob takiego pokroju jak ty, ktorzy dorwali sie do forum i wypisują takie glupoty. moj tez jak widzisz chodzi na 2100 bo to te same proce tylko mnoznik mam wiekszy. moze sie okazalo ze to jest magiczna bariera i dalej nie chce, co?? poza tym szkoda slow.... ciesz sie ze manfreda nie ma (albo zavadera) to by ci wytlumaczyli co i jak. adios i powodzenia LOL UPDATE: manfred byles pierwszy :) Masz racje szkoda słów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 jak się chce to można ECS power wymiata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 hihihiii , co mnie interesuje ile ty jestes na forum i ze sie wszyscy lubicie i wogole , nie robie ani nie pisze nic zlego wiec nie kumam kim ty mnie straszysz? nie osmieszaj sie poprostu - hihihihihiiii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 robot jezeli twoje wypowiedzi sa adekwatne do wieku przecietnego czlowieka to masz 12 lat. Po cholere sie wypowiadasz jak nie masz nic do powiedzenia? (od razu odpowiem na twoje pewnie nastepne pytanie, ja sie wypowiadam zeby cie uswiadomic) Wypij sobie soczek, poloz sie spac, a jutro przemysl to co powiedzialem, najlepiej od razu po sniadaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 hihihiii , co mnie interesuje ile ty jestes na forum i ze sie wszyscy lubicie i wogole , nie robie ani nie pisze nic zlego wiec nie kumam kim ty mnie straszysz? nie osmieszaj sie poprostu - hihihihihiiii nie moge sie powstrzymac, po prostu nie moge. AMD ma plyte ECS L7S7A2 na SiSie i ja tez ja mialem. Ty pewnie nie wiesz nawet tego. Prosze cie, naucz sie najpierw alfabetu o/c a potem medrkuj. Kazdy z nas byl na poczatku takim LOL'em jak ty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 hihihiii , co mnie interesuje ile ty jestes na forum i ze sie wszyscy lubicie i wogole , nie robie ani nie pisze nic zlego wiec nie kumam kim ty mnie straszysz? nie osmieszaj sie poprostu - hihihihihiiii Robot wiesz co ? ....... PLÓM bo niestety obowiązuje ten nowy regulamin Tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 hihihi plum :) a dlaczego uwazasz ze ja nie wiem ze plyta ecs jest na sisie ?? bede mial abita niedlugo dam znac jak tam procek idzie i jakies wyniki z marka zapodam , narazie w 3dmarku 2001 se na asroku i durniu 2100 mhz m radek 9500@pro mam niecale 13000 i nie chce byc wiecej , w sumie teraz to niewiele ponad 12000 , na czystym systemie bylo chyba 128.. . a wiec nie ma sie czym chwalic , kosci to mtec jakies z koncowka bh5 czy cos takiego , dobre to jest ?? kupilem 2 x256 za 220 zl obydwie . tanie byly a wiec pewnie jakis szmelc , ale 200mhz ciaga na 2-2-2-6 czy jakos tak wiec narazie nie zmeniam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 apeluje do jakiegoś moderatora że stworzył się tu niezły bajzel za pomocą jednego z uczestników forum (ochrona danych osobowych) ;) wiesz co robot, pomijając ze gadasz calkowicie nie na temat, to zacytuje pewnego aktora z pewnego filmu: "nie chce mi sie z toba gadac...: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 to nie gadaj , ja zadalem pytanie a to wy zaczeliscie oftopic ze niby sie nie znam itp , wiec zastanow sie co piszesz a potem pisz . ok? kto zaczyna tego wina !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 robot jezeli twoje wypowiedzi sa adekwatne do wieku przecietnego czlowieka to masz 12 lat kto zaczyna tego wina !! RAVEN chyba miałeś racje, choć jak dla mnie to piaskownica i przedszkole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 hihihiii - nazwijcie sie towarzystwo wzajemnej adoracji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Założyliśmy Robot!!! Przeciwko głupocie i braku oznak używania pewnego organu. Napisałeś że zadałeś pytanie. GDZIE??? Ani razu nie wypowiedziałeś się merytorycznie na temat postu!!! :evil: Jak masz cos MĄDREGO do powiedzenia to zapraszam. Jak nie to EOT! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 jaki byl sens kupowania tego durnai , to to samo co 1.4 . moj 1.4 na vcore 1.56 smiga na fsb 200 jako 2.1 , na 1.5 tez w sumie idzie ale czasami po 30 min czasami wogole potrafi zawiesic sie . szkoda ze nie mam pozadnej plyty to bym zobaczyl co potrafi . seria miuhb 50 tydzien . jak dla mnie wypas za 160 zl procek , trzebabylo te 40 zl mniej dac za procka i plyte asroka k7s8xe kupic i lepiej bys wyszedl Czy ta wypowiedz uwazasz ze jest na temat ? Nie dosyc ze jest to jeden wielki belkot, to zamiast podpowiedziec koledze co moze zrobic zeby wiecej wycisnac na ECS, to jeszcze usilujesz z niego zrobic idiote, ze nie kupil sobie tak wspanialego procka jak ty masz, nie mowiac juz o rzeczach ktore wypisujesz pozniej: magistrala 300 napiecie 1,56 co powoduje po prostu zamet i zdziwienie kogos kto wchodzi tutaj pierwszy raz Po drugie: caly ciag nastepnych twoich wypowiedzi nadaje sie po prostu do usuniecia, albo do paru postow pod tytulem :LOLe na tweaku A teraz niech wpadnie tu moder i po prostu pousuwa pol tego topicu bo to wstyd, ja moge dostac bana za ta wypowiedz i poprzednie ale ty tez powinienes zeby nie zasmiecac tego forum Tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...