Skocz do zawartości
freeride

gf4mx440-8x pixelview 64mb 128bit , czy ktoś ma taką karte?

Rekomendowane odpowiedzi

jesli ma ktos taką karte to niech sie pochwali wynnikami oc , ja sie nie mam czym chwalić bo oryginalne ustawienia to 250/333 a podkrecic moge max do 320/380 :( , a pamieci to samsung 4ns , na karcie mam wentylator 80x80 na 7v i karta jest chłodna

czy u was jest to samo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli ma ktos taką karte to niech sie pochwali wynnikami oc , ja sie nie mam czym chwalić bo oryginalne ustawienia to 250/333 a podkrecic moge max do 320/380 :( , a pamieci to samsung 4ns , na karcie mam wentylator 80x80 na 7v i karta jest chłodna

czy u was jest to samo?

slabo z pamiątkami :?

moj MX400 hasa na 200/334@230/380 :D

i memorki sypia sie dopiero na 385, ale niesa chlodzone wiec moze dla tego :? do tego maja dostep chyba 6-7ns firmy Vigour :lol: unikat jak nic :D

ile masz w 3dmarku ??

pozdr ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem miesiąc temu taką kartę i było to samo jak u ciebie. Próbowałem nawet zrobić v-moda na pamiątki i nic. To chyba niestety jakiś lipna seria PixelView. Odrazu go sprzedałem dołożyłem trochę i kupiłem to co w podpisie. Jak dla mnie to może być jak za tą cene. Jak możesz możliwość to ją oddaj albo sprzedaj bo z niej więcej nie wyciśniesz mimo pamięci samsunaga 4ns i kup MSI one się nieźle kręcą miałem ją po tym pixlu i z pamięci Hynik 5 ns poszły z 400Mhz na 520MHz.

Pozdarawiam

Athlon XP2400 @(13x166). Epox 8k9a, PixelView GeForceFX 5200@300/600 , 256 DDR 333, HDD Samsung 12,9, SB Live 5.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi