shch00r Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 nie wiem czy bylo, nie widzialem, mnie rozwalilo:D http://divxstation.com/comm/thread.asp?i=1...=16&t=25160&r=0 I jak mi ktos powie ze robi extreme moda to mu sie kaze jeszcze raz zastanowic:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 bylo ale godne przypomnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 bylo ale godne przypomnieniasuper mod naprawde extreme :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Mod rozwalił mnie na maxa :D. Fajne miejsce na zasilacz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 mod juz widzialem ale niezmienia to faktu ze jest wypasiony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 hehe dokładnie:) tylko cholernie trudny w wykonaniu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 mod stary jak swiat ale za to jaka klasa :) chociaz ja preferuje zywe istoty takiego ksztaltu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 jasne ze mod wypasny ale zywe sa jeszcze bardziej wypasne ;) jak bym umial rzezbic to bym sobie zrobil taki tak sie przyjzalem ona ma wymienna fryzure :D w fajne miejsce sie podlancza klawe mysz itd :D szkoda tylko ze ubranie wymienne nie jest bo moro moze sie znudzic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 jasne ze mod wypasny ale zywe sa jeszcze bardziej wypasne ;) jak bym umial rzezbic to bym sobie zrobil taki tak sie przyjzalem ona ma wymienna fryzure :D w fajne miejsce sie podlancza klawe mysz itd :D szkoda tylko ze ubranie wymienne nie jest bo moro moze sie znudzic ;)ano prawda moro znudzi ci sie :) ale zawsze mozesz troche zmodowac ten projekt :P i zrobic ja bez ubrania a ubranie sam szyc albo kupic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 i zostana mężem i żoną ;>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 i zostana mężem i żoną ;>>>hehe :) w to to wątpie :P bo co to za żona która tylko cialge kuca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 najlepsza :D ( sama sie anstawia nie trza prosic :P ) a mod stary ale jak najbardziej wypasiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 juz bylo dawno :/ ale mod naprawde 1-klasa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 najlepsza :D ( sama sie anstawia nie trza prosic :P ) a mod stary ale jak najbardziej wypasiony hehe ciekawe ile zajeło jego robienie ;/2 miechy,6,rok ;/ P.S: wkoncu setny post :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Kiedys nawet ja to przezntowale - jakies 6msc temu :) i juz wtedy powiedziano ze stare ;) - wiec to jest bardzo stre - swoja droga mod jest smerfastyczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Kiedys nawet ja to przezntowale - jakies 6msc temu :) i juz wtedy powiedziano ze stare ;) - wiec to jest bardzo stre - swoja droga mod jest smerfastyczny...wiesz :) niedługo beda kompy w krztałcie psa albo pameli anderson :P i w jej cyckach bedzie CD-rom :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Kiedys nawet ja to przezntowale - jakies 6msc temu :) i juz wtedy powiedziano ze stare ;) - wiec to jest bardzo stre - swoja droga mod jest smerfastyczny...wiesz :) niedługo beda kompy w krztałcie psa albo pameli anderson :P i w jej cyckach bedzie CD-rom :D Nie no cd rom bedzie tak zamontowany aby otwieranie i zamykanie popychalo reke do ruchow posuwisto zwrotnych:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 FAjnie to wyszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 hehe dobre :P:D ale to juz jest wyższa szkoła jazda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...