ur8an Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Mam GeForca 4 MX 420. Postanowiłem zmienić chłodzenie na GPU i ze starego radiatora zrobiłem sobie radiatorki na pamięci.Przymocowałem je na początku drutem miedzianym a potem trzymaly sie tylko na srebrnej pascie termoprzewodzacej. Przed załozeniem radiatorkow pamieci szly na 189 Mhz, a po tym zabiegu zaczely sie zwisy w 3d Marku i pamieci chodza stabilnie tylko na ustawieniach defaultowych( 166MHZ ) :( Pozniej probowalem jeszcze wygrzewac pamieci ale to tesh nic nie dalo Jak myslicie co tam moglo sie stac :?: :?: P.S. Jaka karte mi polecacie do 500 zl Z góry dziękuje za odpowiedzi............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Polecam dołożycz ze stówe i kupićradeona 9500 z pamięciami w kształcie litery L :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator_X Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Polecam dołożycz ze stówe i kupićradeona 9500 z pamięciami w kształcie litery L :)Oczywiście modowalnego :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 o to mi chodzi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Dzięki za te odp....... ale raczej nie chce nic w stylu "dołóż 1000 zl i kup se 9800 pro :P" A nikt nie wie co mogło sie stac z tymi pamięciami ?? P.S. Lepiej wziąc Radeona czy GeForca ?? Bo czytałem testy i wychodzi na to zr GeForcy mają <span style="color:red;">[ciach!]</span>.....a wydajność w DX 9, a konkretnie Pixel i Vertex Sharder...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Moze i wysiadaja w DX9.. ale taki Ti4200 leje wiekszosc radków włacznie z R9600.. w DX8 czyli w wiekszosci dostepnych dzisiaj gier na rynku .. Jesli masz 500zł to z ATi R9500 a z NV Gf 4 it 4200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Dzięki za te odp....... ale raczej nie chce nic w stylu "dołóż 1000 zl i kup se 9800 pro :P" A nikt nie wie co mogło sie stac z tymi pamięciami ?? P.S. Lepiej wziąc Radeona czy GeForca ?? Bo czytałem testy i wychodzi na to zr GeForcy mają <span style="color:red;">[ciach!]</span>.....a wydajność w DX 9, a konkretnie Pixel i Vertex Sharder...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Sorki że dwa razy to samo jest ale cosik sie zakreciłem a że jestem początkujący...... Sami Wiecie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...