grzeg255 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Mam pytanie jak mozna poznac jakiej firmy jest radeon? Oznaczenia na nim to R10401-915-F4R2-H001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 po tych znaczkach ta watpie aby ktos rozpoznal ... opisz ja jak wyglada albo najlepiej zrob jej zdjecie (bo rozumie ze pudelka nie masz i na nim nie jest napisane ;)) - kolor - ilosc kostek pamieci - jakie pamieci - jaki ma wetylatorek (jezeli w ksztalcie ognia == supergrace) odpal tez riva tuner i sprawdz ilosc bitow, mb pamieci a takze jakie ma domyslne taktowanie. PS: przycisk - zmien tytul tematu bo nic nie mowi o tym co jest w srodku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Kolor zielony, 64MB 128Bit, 8 kostek pamieci hynix 4ns, domyslne taktowanie 250/400, wentyl w ksztalcie slonca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 jezeli twoje slonce to moj ogien to obstawialbym ze supergrace ;) jednak o ile sie nie myle ta seria wychodzila czerwona ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 jezeli twoje slonce to moj ogien to obstawialbym ze supergrace ;) jednak o ile sie nie myle ta seria wychodzila czerwona ... nie wiem jak czerwona , ale czarna była na bank Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Gie-eN-Zet --- Moderator :D no niezle Dolacze sie do tematu, mam Radeona 9500pro, czerwony laminat, Infineony 3,0ns, Pudelko z "X-Power" no ale jako firma nie zajmuje sie produkcja kart a tylko pakowaniem ich w swoje pudelka, podobnie jak "Mint" (tak sie mi wydaje) Jezeli dobrze mi sie wydaje to moja karte ktos wyprodukowal, no ale kto??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Gie-eN-Zet --- Moderator :D no niezle :roll: ?? tzn ?? co do tematu 9100 to szukam googluje i za chiny fotki znalesc nie moge ;) grzeg255 nie masz mozliwosci wrzucenia tu zdjecia ? LPC - dalbym se reke uciac w tym momencie ze widzialem czerwonego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 zielony czy turkusowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 [ LPC - dalbym se reke uciac w tym momencie ze widzialem czerwonego ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22422234 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Niestety fotki nie mam jak wrzucic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 :oops: no to obym znalazl gdzies fotke czerwonego bo ciezko sie bedzie pisac 1 reka na klawiaturce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Sorry chlopaki karta jest czarna, pomylilo mi sie bo mam jeszcze jedna w domu.Wyglada na to ze jest to Supergrace, jest identyczna jaka pokazal LPC. Dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Sorry chlopaki karta jest czarna, pomylilo mi sie bo mam jeszcze jedna w domu.Wyglada na to ze jest to Supergrace, jest identyczna jaka pokazal LPC. Dzieki :Dniezamaco , no i sie wsio wyjasniło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 A jeszcze moze ktos wie jak bardziej podkrecic? pamieci ida bardzo mizernie tylko 400@450 i sypia artefaktami, a z tego co wiem powinny isc spoko do 500. Grzac sie nie moga, poniewaz zalozylem radiatorki kupione w sklepie( przynajmniej tak mi sie wydaje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Grzac sie nie moga, poniewaz zalozylem radiatorki kupione w sklepie( przynajmniej tak mi sie wydaje). wydaje ci sie ze kupiles czy wydaje ci sie ze zalozyles ;) ile ci kreci ten radek w 3DM2k1 se ? pamiatki zapewne domagaja sie pradu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 w 3D Marku mam tylko nie cale 7000, ale to wina proca ( celina 2.0) ale za miesiac zmieniam wszystko pod Amd :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...