Skocz do zawartości
mateo

PANOWIE JAK ZMIENIC plik "dll" narozszerzenie na .

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam rozniez windows commandera do zmian rozszezen i wogole.

Najbardziej podoba mi sie w nim kopiowanie, ktore trwa zdecydowanie krocej niz w okienkach (bufor rulez).

Poza tym pelno do niego dodatkowych wtyczek, praktycznie do wszystkiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A WC trzyma jeszcze wiele zagadek ukrytych :) Ilu z Was wie i korzysta z Ctrl+B? Doszlo chyba w 5.0 i uwazam ze to bajer sprawa, no a pozatym mam np. inny kolor plikow tekstowych, wykonywalnych, dzieki czemu latwiej je odroznic nawet katem oka :) Albo inny kolor plikow zmodyfikowanych w przeciagu ostatniej minuty, czesto z tego korzystam. Pozatym synchronizacja katalogow, porownywanie plikow wg zawartosci, zaawansowane szukanie, plugin diskdir i wiele innycn sprawiaja, ze bez tego programu zyc nie moge :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A WC trzyma jeszcze wiele zagadek ukrytych :) Ilu z Was wie i korzysta z Ctrl+B? Doszlo chyba w 5.0 i uwazam ze to bajer sprawa, no a pozatym mam np. inny kolor plikow tekstowych, wykonywalnych, dzieki czemu latwiej je odroznic nawet katem oka :) Albo inny kolor plikow zmodyfikowanych w przeciagu ostatniej minuty, czesto z tego korzystam. Pozatym synchronizacja katalogow, porownywanie plikow wg zawartosci, zaawansowane szukanie, plugin diskdir i wiele innycn sprawiaja, ze bez tego programu zyc nie moge :D

Kolorowania nie lubie, ctrl+b nie widze zastosowania wiekszego czasem uzywam w katalogu Downloads/ gdzie mam troche podkatalogow z posortowanymi programami. Kolor przy zmodyfikowanych plikach tez nie uzywam wole posortowac szybko od najnowszych do najstarszych. Szukanie i porownywanie przydatne. Ale kazdy moze sobie ladnie to skonfigurowac i uzywac tego czego chce co poprawia predkosc dzialania na kompie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, ja to wykorzystalem w innej sytuacji. Full katalogow i w kazdym z nich po kilka(nascie) plikow .zip. Jak to za jednym zamachem rozpakowac do jednego katalogu? (AFAIR instalka DJGPP) Ano Ctrl+B, Gray *, Alt+F9, Enter i tyle :) Mozna co prawda walnac wszystkie te zip do jednego katalogu i zrobic to samo, ale z jakiegos powodu (nie pamietam jakeigo, bo to dawno bylo) nie moglem tak zrobic. Zreszta zeby szybko skopiowac to do jedegno katalogu nie wchodzac po kolei do tych podkatalogow, tez trzeba Ctrl+B :)

Kolor przy zmodyfikowanych plikach tez nie uzywam wole posortowac szybko od najnowszych do najstarszych

Moze i tak, ale ja jakos nie moge za cholere sie nauczyc skrotow klawiaturowych do odpowiedniego sortowania, zawsze sie pomyle i mam nie to sortowanie co trzeba :/ A zagladanie do menu jak wiadomo mija sie z celem..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi