eRbol Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Kumpel prosil mnie o rade, a wiec pytam Was ( :wink: ). Mysli nad ewentualnym oblokowanie cache w duronie (MIXHB 0352 RPMW). Ma plyte na kt600(abit) wiec musialby sie meczyc z taktowaniem AGP/PCI. Czy powinnien ryzykowac i brac durnia, czy kupic Athlona 1800+ (0,18 )?? wiecej informacji mi nie udzielil, wrazie czego moge sie zapytac. jesli moge prosic to bluzgi ze "to juz bylo" popierac linkami (nie koniecznie do wyszukiwarki :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Topic w ogole nie potrzebny, bylo....ale odpowiem na pytanie Niech bierze durnia spokojnie go ustawi na 2GHz i bedzie miec cos co lyka antka 2200+ i w niektorych testach dogania 2400+.....kupa kaski zostaje na skrzynk browara i smirnofa... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 odpowiedz jest prosta - po co ladowac sie w 0.18u ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 odpowiedz jest prosta - po co ladowac sie w 0.18u ??? Mozna powiedziec ze tak o ile bedzie krecic. Jak nie to bardziej wydajaniejszy bedzie ten athlon... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Duron spoko na 2200 poleci i bedzie miec wydajnosc jak 2100 antek mniej wiecej. Mowie o benchach bo w grach moze gorzej troche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 IMO do krecenia - duron, do po prostu wlozenia i uzywanie - athlon proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 MAM RECE WIEC KRECE nie ? Tutaj nie ma ludzi co nie kreca :wink: mniej badz wiecej zaleznie od potencjalu ale zawsze wiec odpowiedz jest prosta DURON 0.18 to na dzien dzisiejszy dinozaur :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Kumpel prosil mnie o rade, a wiec pytam Was ( :wink: ). Ma plyte na kt600(abit) wiec musialby sie meczyc z taktowaniem AGP/PCI. Tym sie niech kumpel nie przejmuje, dzielnik 6:2:1 jest, plyta pod oc w sam raz , ludzie na niej jada FSB 220 nieraz .... A co do proca - ludzie wyzej juz wszystko w zasadzie powiedzieli Pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...